![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey all im atpakaļ, un šeit ir mana setup (galā no mana forumu)
First off discription ar VirtualBox VirtualBox ir x86 virtualizācijas programmatūras paketes, kas sākotnēji izveidota ar vācu programmatūras uzņēmums Innotek, tagad developed by Sun Microsystems kā daļu no Sun XVM virtualizācijas platformas. Tā uzstādīta uz esošās uzņēmējas operētājsistēmai; šajā pieteikumu, papildu operētājsistēmas, katram zināmam kā Guest OS var iekraut / izkraut un darbināt, katrs ar savu virtuālo vidi. apkopot savu programmu, kas ļauj palaist citu operētājsistēmu, es varētu palaist logus iekšā linux izmantot VirtualBox, vai es varētu palaist ubuntu iekšā vista. bet es esmu neaprobežojas tikai ar Linux un Windows, ir daudz atbalstīto platformu anyway, atpakaļ pie kā es to darīja arī šodien es nolēmu izmēģināt VirtualBox uz manas Ubuntu studio multimediju un spēļu automātu, i got no repo darījumiem un nekavējoties centās ieviest Vista, i got kļūda, apgalvojot, man trūka kodola moduļi, tāpēc es paskatījos apkārt, lai noteiktu ar Ubuntu forumus un konstatēja, ka tas bija triks [Sudo apt-get install VirtualBox-Ose-modules-`uname-r`] un tad [Sudo adduser $ user vboxusers] kad es instal vista i gribēja bezšuvju režīmā darbu, ja jūs vēlaties seemless veids noklikšķiniet uz ierīces un pēc tam instalēt viesu addons, tas download iso un apsūdzību tā virtuālā mašīna noklikšķiniet uz tās un palaist setup pēc šīs bezšuvju režīmā, dinamisku loga izmēru maiņas un tīkls būs iet (ja tīkls isnt working pārliecinieties, ka tā ir iespējota iestatījumus) Es sāku instalēt un pēc 10 minūtēm tas tika izdarīts ![]() Atjaunots blakus, labs ātrums un tika darīts diezgan ātri ![]() tagad tas blew me away, seemless režīmā. kā redzat esmu daudz progr gan Linux un Windows komposer (Linux web dev app, līdzīgi Dreamweaver taču Foss) logi kalkulators Windows izvēlnē Sākt windows komandu uzvednes Linux termināls linux kalkulators un, ja paskatās uz augšu, jūs redzēsiet manu gnome bārs beidzot mana mīļākā režīmā, windowed režīmā (kaut gan viengabala bija pārsteidzošs un strādāja tik labi, es gribētu nedaudz atšķirtības starp operētājsistēmām). kā jūs varat redzēt tā integrē lieliski Compiz ![]() Paldies saule, lai šādas spoža, bezmaksas Foss pieteikumu! Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pirmkārt, welcome back
| |||
| |||
| Tas ir neticami. Kas par Mac Leopard ..? Vai arī tas ir nelikumīgi? Esmu dzirdējis par instalēšanu to ābolu klēpjdators atceļot iekšējo HDD un liekot to lietā, un novēršana programmā Windows, bet tas ir pretrunā ar T & C to EULA.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| jā, bet, ja (piemēram, man), Jums būs virtualising linux / bsd virtuālās mašīnas (izmantojot Ubuntu un Arch Linux), tad Jums nav jāmaksā par operētājsistēmu. arī es esmu, kas ir bash ir palīdzēt atrast tīģeris uzstādīt, ir hacks, kas tur un vienalga ja ābolu uzzināju man bija darīt, ja tos wouldnt varētu atrast savu super noslēpums polar svina apdari hakeru būda |
|
| |||
| |||
| Well done, lai smadzenes deprtment for posting to internetā pēc tam .. ![]()
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Es esmu nevainīgs, kamēr nav pierādīts vainīgs! |
|
| |||
| |||
| sneaky post sasist Epic Fail! |
|
| |||
| |||
!Anyway, atpakaļ uz tēmu. Kā veic šo panna ar, ja OS ir faktiski uzstādīts? Vai viņi visi ir vajadzīga sava partition? CUS I'd really love viens dators ar kā .. visas OS ir Nu ne visi .. Bet es gribu būt kā DOS Win98 NT XP Vista Win7 OSX Leopard Linux Ubuntu utt. : P
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mēģiniet vismaz ![]() Far daudziem ![]() ![]() FacesWelcome back cew27
|
| |||
| |||
| Quote:
|