![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj všetkým im späť, a tu je moje nastavenie (preklenutie z mojich fórach)
prvá z OPIS z VirtualBox VirtualBox je virtualizační softvér x86, pôvodne vytvorené nemeckej softvérovej spoločnosti Innotek, teraz vyvinuté Sun Microsystems ako súčasť svojho nedeľu xVM virtualizační platformu. Je inštalovaný na existujúce hostiteľského operačného systému, v rámci tejto žiadosti, ďalšie operačné systémy, z ktorých každý je známe ako Host OS, môže byť nahraný a spustiť, z ktorých každý má svoje vlastné virtuálne prostredie. zhrnúť svoj program, ktorý vám umožní spúšťať iné operačné systémy je možné prevádzkovať aj okná v Linuxe pomocou VirtualBox, alebo môže bežať aj ubuntu vnútri Vista. ale já nejsem obmedzená len na Linuxe a Windows, existuje spousta podporovaných platforiem Každopádně späť k tomu, ako som to urobil a dnes som sa rozhodol skúsiť VirtualBox na mojom Ubuntu Studio médiá a hracie stroj, mám ho z repo a okamžite sa snažil dať Vista, mám chybu tvrdením som chýbajúce moduly tak aj vypadalo asi za opravu v ubuntu fórach a zistil, že je to trik [Sudo apt-get install VirtualBox-ose-modules-`UNAMA-r`] a potom [Sudo adduser $ POUŽÍVATEĽOV vboxusers] aj po inštalácii Vista Chcel som sa dostať bezšvíkovými pracovný režim, ak chcete seemless režime kliknite na zariadenie a potom inštalovať addony hosťom bude sťahovať ISO a pripojiť ho do virtuálny stroj kliknite na neho a spustiť inštalačný program, ktorý po bezšvíkovými režime dynamickú zmenu veľkosti okna a sieť bude na cestách (ak je v sieti pracuje isnt uistite sa, že je to povolené v nastavení) Začal som sa inštalovať a po 10 minútach bolo vykonané ![]() Aktualizované ďalšia, dobrá rýchlosť a bolo pomerne rýchlo ![]() Teraz tento troubíce mne, seemless režime. ako môžete vidieť aj veľa apps z Linuxu a Windows komposer (linux web dev app, podobný Dreamweaver ale příkop) Kalkulátor okien Windows Štart menu okna príkazového riadka linux terminálu linux kalkulačku, a ak sa pozriete na hornej uvidíte moje gnome bar konečne môj obľúbený spôsob, oknami režime (hoci bezšvíkovými bol úžasný a pracoval tak dobre, mám najradšej trochu oddelenia operačných systémov). ako je vidieť, že dokonale integruje s compiz ![]() děkuji Nedeľa pre uvoľnenie taký skvelý, příkop aplikácie zadarmo! Môj systém: Cewy sa diviť Macina
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Najprv zo všetkého, vitajte späť
| |||
| |||
| To je neuveriteľné. A čo Mac Leopard ..? Alebo je to nelegálne? Počul som o inštaláciu na jablko laptop na odstránenie vnútorného HDD a dať ich do prípadu a zapojenie do okien, ale to je v rozpore s T & C ich EULA.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| áno, ale je-li (ako ja), budete virtualising Linux / BSD vo virtuálnych strojov (pomocou ubuntu a arch linux), potom nemusíte platiť za operačný systém. Tiež budem mať na to, bash tigre inštalovať, existujú rozsekává tam a napriek tomu, ak jablko zjistil jsem dělal to, že bych byť schopný nájsť super tajné polárna viesť linajkované hackovanie búda |
|
| |||
| |||
| Výborne sa mozog deprtment pre vysielanie na internete potom .. ![]()
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Som nevinný, kým preukázanej vinný! |
|
| |||
| |||
| zaludny post kodrcat Epic poruche! |
|
| |||
| |||
!Každopádně späť k téme. Ako to vyjsť s OS, kde je skutočne nainštalovaný? Myslíte, že sa všetky potrebujú vlastný oddiel? Cus bych opravdu rád jeden počítač s podobne .. všetky OS to No nie všetky .. Ale já bych se rád DOS Win98 NT XP Vista Win7 OSX Leopard Linux Ubuntu atď. : P
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokúste sa aspoň ![]() Daleko do mnohých ![]() ![]() LícaVitajte späť cew27
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
|