![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хеј све им леђа, а овде је мој сетуп (сналазили са мог форума)
Прво од једног од Опис виртуалбокс ВиртуалБокс је кс86 виртуализација програмски пакет, изворно израђена Немачки софтвер компаније иннотек, сада је развио Сун Мицросыстемс као део своје недеља ксВМ виртуализације платформи. То је инсталирате на постојеће домаћин оперативни систем, у оквиру овог програма, додатне оперативне системе, свака позната као гост ОС, може се учитати и покренути, свака са сопственом виртуелном окружењу. сажимати у својој програм који вам омогућава да покреће друге оперативне системе у себи, Ја могу да трчање Уиндоуси помоћу Линукс изнутра виртуалбокс, или ја могу покренути убунту унутра Видик. али нисам ограничена само на Линукс и Уиндоус, постоје много подржаних платформи Аныуаы, бацк то како сам га али данас сам одлучио пробати виртуалбокс на мој убунту студио медија и гаминг машина, добио сам га од репо и одмах покушали ставити видик на сам грешку тврдећи да је нестало кернел модуле па сам гледао около за поправити у убунту форуме и нашао ово није трик [Судо апт-гет инсталл виртуалбокс-осе-модуле-`унаме-р`] и онда [Судо аддусер $ УСЕР вбоксусерс] након што сам инсталирате видик на сам хтела да се бешавне моду ради, ако желите сеемлесс моду уређаја, а затим кликните инсталл аддонс гост, он ће преузети исо и монтирајте га у виртуелни машина кликните га и покрените Сетуп, након тога бешавних начин, динамичко управљање прозором величине и мрежа ће се на путу (ако мрежа није радно бисте били сигурни да је омогућено у подешавањима) Почела сам се инсталирати и после 10 минута то је учињено ![]() Ажурирано идуће, добро је урађено брзинама и прилично брзо ![]() ово ме сада духати удаљен, сеемлесс моду. као што видите имам много аппс из оба Линукс и Уиндоус компосер (Линукс уеб Дев апп, слично, али Дреамуеавер фосс) уиндоус калкулатор уиндоус старт мени прозора командне линије Линукс терминал Линукс калкулатор, а ако погледамо врху ћете видети моје гноме-бар Коначно мој најдражи начин, уиндоуед моду (иако је био иненађујуће бешавне и радила тако добро, ја радије мало одвајао оперативни системи). Као што можете видети савршено интегрише са цомпиз ![]() хвала вам за пуштање недеља такав бриљантан, слободне фосс примјену! Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Пре свега, добродошли назад
| |||
| |||
| То је невероватно. Шта је са Мац леопард ..? Или је то противзаконито? Иве 'чути о инсталирању на јабука лаптоп на уклањању интерни ХДД и стави то у случају те укопчавање у Уиндоус, али то је кршење Т & Ц њихових ЕУЛА.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Да, али ако (попут мене) које ће бити виртуалисинг Линукс / БСД у виртуелним машинама (користећи и АРЦХ Линукс убунту) онда не морате плаћати за оперативни систем. Такође ћу имати басх узимајући у тигра инсталирате, постоје хацкс тамо ионако ако јабука и дознао сам да је то уоулднт моћи наћи мој супер тајном Поларни довести постројило цјепкање колиба |
|
| |||
| |||
| Браво за мозак депртмент за постављање на уеб па .. ![]()
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Невина сам до доказано крив! |
|
| |||
| |||
| потајан пост џомба Епиц фаил! |
|
| |||
| |||
!Аныуаы, назад на тему. Како ово успети са ОС где је заправо инсталирана? Да ли су сви требају своје партиције? ЦУС Дајте стварно љубав једном рачунару са сличним .. све ОС-а Па није све .. А ја бих као што су ДОС Уин98 НТ КСП Виста Уин7 ОСКС леопард Убунту Линукс итд. : П
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушајте барем ![]() Далеко на многе ![]() ![]() ЛицаДобродошли назад цеу27
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
|