![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Selam tüm arka ve burada Sohbet benim kurulum (benim forumlar gelen) başa bir
virtualbox bir discription kapalı ilk VirtualBox x86 sanallaştırma yazılım paketi, ilk olarak Alman yazılım şirketi innotek tarafından, şimdi, Sun Microsystems tarafından Pazar xVM sanallaştırma platformunun bir parçası olarak üretilen oluşturulur. Bu mevcut bir ana işletim sistemi yüklü olduğunu, bu uygulama içinde, ek işletim sistemleri, her bir Konuk işletim sistemi olarak bilinen, yüklenebilen ve çalıştırmak, her biri kendi sanal ortam ile. olduğunu diğer işletim sistemlerini çalıştırmanızı sağlar ve bir program özetleyiniz için, Ubuntu içinde uzak manzara çalıştırabilirsiniz Linux içinde pencere virtualbox kullanarak veya i çalıştırabilirsiniz. Fakat sadece Linux ve Windows ile sınırlı değil, orada desteklenen platformlar çok vardır Yine de, geri nasıl yaptı de bugün benim Ubuntu stüdyo medya ve oyun makinede virtualbox denemeye karar verdi, i REPOS ve anladım hemen üzerinde Vista çalıştı, bir hata ben iddia var i Ubuntu bir giderilmesi için yaklaşık baktım çok çekirdek modülleri eksik Forumlar ve bu bir hile ettik [Sudo apt-virtualbox yüklemek-ose-modül-get `uname-r`] ve sonra [Sudo adduser $ USER vboxusers] sonra uzak manzara i yükledikten sonra konuk addons yüklemek seemless modu tıklayın cihazlar istiyorum sorunsuz çalışma modunu almak için, bir ISO indirecek istedim ve ve kurulumu çalıştırdığınızda sanal makine tıklayın bu sistemi, bu sorunsuz modu, sonra dinamik pencere boyutlandırma ve şebeke Yoldayken olacak (şebekenin isnt emin bu ayarları etkin olduğundan emin olun) çalışma i ve yüklemek başlayan bu yapıldığı 10 dakika sonra ![]() Güncelleme yanında iyi hız ve daha hızlı bir şekilde yapıldı ![]() Şimdi bu away, seemless modu bana patladı. gibi ben de Linux ve Windows birçok uygulama görebilirsiniz komposer (Linux Web dev uygulaması, Dreamweaver ama FOSS benzeri) Windows hesap makinesi Windows Başlat Menüsü Windows komut istemi Linux Terminal Linux hesap makinesi ve eğer benim GNOME çubuğu göreceksiniz yukarı bak son olarak benim favori modu, modundan pencere (her ne kadar şaşırtıcı olduğunu sorunsuz ve çok iyi çalıştı, i) işletim sistemleri arasında ayrım biraz tercih ederim. olarak bu mükemmel Compiz ile entegre görebilirsiniz ![]() böyle mükemmel bir ücretsiz FOSS uygulama bırakmadan için Pazar teşekkür! Benim Sistemi: Cewy's merak macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Her şeyden önce, tekrar hoşgeldin
| |||
| |||
| Bu inanılmaz. Peki ya Mac Leopard ..? Veya yasadışı nedir? Bir elma laptopunda kurmaktır duydum olduğunuz dahili HDD çıkarmadan ve case it koyarak ve Windows tıkama, ama bu T & C kendi EULA ihlali olduğunu.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| evet ama bana () size konsolide etmek ve sanallaştırmak olacak gibi Linux / sanal makinelerinde BSD () sonra, işletim sistemi için hiçbir ücret ödemeniz gerekmez Ubuntu ve kemer Linux kullanıyorsanız. Also I elde kaplan install için bir teşebbüs etmek için, orada Hacks var ve yine eğer elma Sanırım wouldnt bunu yaptığını öğrendim bana süper gizli kutup yol öğrenebilirsiniz kulübe hack astarlı gidiyorum |
|
| |||
| |||
| Iyi beyinlerimizi deprtment için web'de sonra .. göndermeden için yapılan ![]()
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| kadar uzağım suçlu kanıtlanmış! |
|
| |||
| |||
| gizli yazı iterek Epic Fail! |
|
| |||
| |||
!Konu Her neyse, geri dön. Bu nasıl nerede OS aslında yüklü ile başarmak nedir? Hepsi kendi bölümü gerekir mi? Cus gerçekten gibi .. bir bilgisayar memnun oluruz tüm OS's Peki tüm .. Ama DOS Win98 NT XP Vista Win7 OSX Leopard Linux Ubuntu gibi sahip ediyorum. : P
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Deneyin en azından ![]() Kadar pek çok ![]() ![]() YüzlerGeri cew27 Hoşgeldiniz
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|