![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всім привіт їм повернутися, і ось мої налаштування (впорався з моїм форумах)
По-перше описом у VirtualBox VirtualBox є x86-віртуалізації програмного пакету, спочатку створеного німецькою компанією Innotek програмного забезпечення, в даний час розроблений Sun Microsystems в рамках своєї платформи віртуалізації нд XVM. Вона встановлюється на існуючу операційну систему хоста; в рамках цієї програми, додаткові операційні системи, кожна з яких відома як гостьової ОС, може бути завантажено та запущено, кожна зі своєю власною віртуальному середовищі. резюмувати свою програму, яка дозволяє запускати інші операційні системи в ній, я можу запустити Windows всередині Linux за допомогою VirtualBox, або я можу запустити Ubuntu всередині Vista. але я не обмежується тільки Linux і Windows, є багато підтримуваних платформах У будь-якому випадку, назад, як я це зробив Ну, я сьогодні вирішив спробувати VirtualBox Ubuntu на моїй Media Studio та ігровий автомат, я отримав його від операції РЕПО і відразу ж спробували поставити Vista, я отримав повідомлення про помилку стверджуючи, я нудьгував модулі ядра так що я озирнувся на зафіксувати в Ubuntu форуми і знайшов цей же трюк [Суду Apt-Get установка VirtualBox-OSE-модулі UName-`-R`] , А потім [Суду Adduser vboxusers $ USER] після того, як установка Vista Я хотів отримати безшовної режимі працювати, якщо ви хочете будь-який аналоговий або цифровий пристрій, виберіть режим і встановіть розширення гостя, він буде завантажити ISO і змонтувати його у віртуальній машині кнопку і запустити установку, після чого безшовної режимі динамічна зміна розмірів вікна, і мережа буде на ходу (якщо мережа хіба робочих переконайтеся, що вона була придбана в настройках) Я почав встановлювати і після 10 хвилин було зроблено ![]() Оновлений наступному, хороша швидкість і було зроблено досить швидко ![]() Тепер це обурило мене, будь-який аналоговий або цифровий режим. Як ви бачите, я багато додатків з обох Linux і Windows komposer (Linux Web Dev ок, схожі на Dreamweaver, але FOSS) Калькулятор Windows Windows Start Menu вікно командного рядка Linux Terminal Калькулятор Linux, і якщо ви подивитеся на верхню ви побачите мої GNOME бару І нарешті моя улюблена режимі, віконний режим (хоча безшовної була дивна і так добре працювала, я вважаю за краще трохи поділу між операційними системами). Як ви можете бачити це чудово інтегрується з Compiz ![]() Спасибо НД для випуску такий блискучий, вільний Фосс застосування! Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Перш за все, ласкаво просимо назад
| |||
| |||
| Це неймовірно. А як щодо Mac Leopard ..? Або це незаконно? Я чув про її встановлення на ноутбук Apple усунення внутрішнього жорсткого диска і помістивши його в разі, а також підключення до Windows, але це є порушенням T & C їх EULA.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Так, але якщо (як мені) вам буде віртуалізації Linux / BSD у віртуальні машини (з використанням Ubuntu Linux і Arch), тоді Вам не доведеться платити за операційною системою. Також я збираюся робити замах на отримання тигр встановити, є хакі там, і в будь-якому випадку, якщо Apple дізнався, що я робив це Wouldnt вони зможуть знайти My Super таємниця полярна свинцевим злому Shack |
|
| |||
| |||
| Ну зроблено для deprtment мізки для розміщення його на веб-то .. ![]()
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Я не винен, поки не доведена його вина! |
|
| |||
| |||
| Sneaky пост Bump EPIC FAIL! |
|
| |||
| |||
!В усякому разі, повернутися до теми. Як це вдаватися з тим, де ОС встановлена на самом деле? Вони всі потребують їх власний розділ? Cus я дійсно люблю з одного комп'ютера, як .. всі ОС Ну не все .. Але я б хотів DOS Win98 NT XP Vista Win7 OSX Leopard Linux Ubuntu тощо. : P
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте принаймні ![]() Далеко на багато ![]() ![]() ОсобиЛаскаво просимо cew27
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
|