![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Image soubor?!? Tak to nefunguje, jako kdyby byla skutečná OS? Myslel jsem, že to byl emulátor .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ne, že stále působí, jako kdyby byly i OS, pouze ukládá virtualised os v dynamicky se rozvíjející obrazu.
| |||
| |||
| Oh ok, Super Multi OS PC už jdu |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Můj systém: První OC
|
|
| |||
| |||
| platit za software, je to soo 1990, BSD, Solaris, Linux jsou zdarma |
|
| |||
| |||
| plus určitě rád Windows 98 je levný jako chipsy, pokud to ještě náklady těchto dnech .. mohou jen stěží prodat za něco podobného, co se prodávají XP a Vista. |
|
| |||
| |||
| studený, tvrdý, zlý hledáte, shnilé čipy! Windows 98 zabíjí své vnitřní dítě |
|
| |||
| |||
| Domnívám se, ale jak to bude s největší pravděpodobností bude k dispozici pouze druhé straně, pokud se lidé chtějí to, že se bude chtít z nějakého důvodu, a proto bude usilovat o přiměřenou částku. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Link odstraněn |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prosím, přestaň propojením na spammy software stránkách. Tyto stránky se není znám, stejně jako telefonní číslo, bude buď ukrást Vaše peníze, klon vaší bankovní karty, pošleme vám pirátská nebo copys nebo něco stejně špatné. Můj systém: Hybr! D
|