![]() |
|
| |||
| |||
| Φωτογραφικό αρχείο;!; Γι 'αυτό και δεν λειτουργεί σαν να ήταν το πραγματικό OS; Νόμιζα ότι ήταν ένα εξομοιωτή ..
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| δεν εξακολουθεί να λειτουργεί σαν να ήταν το i os, απλώς τα καταστήματα εικονικοποιημένο os επεκτείνεται δυναμικά σε ένα αρχείο εικόνας.
| |||
| |||
| Oh ok, super multi OS PC εδώ έρχομαι
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Το σύστημά μου: Πρώτο OC
|
|
| |||
| |||
| πληρώνουν για το λογισμικό είναι Soo 1990, BSD, Solaris, Linux είναι όλα δωρεάν |
|
| |||
| |||
| συν σίγουρα όπως τα Windows 98 είναι φθηνά, όπως τα τσιπ, εφόσον το κόστος, ακόμη και αυτές τις μέρες .. δύσκολα θα μπορούσαν να το πωλήσει για τίποτα σαν αυτό που πωλούν XP και Vista.
|
| |||
| |||
| κρύο, σκληρό, εξετάζοντας κακό, σαπισμένοι μάρκες! Windows 98 σκοτώνει εσωτερικό παιδί μου |
|
| |||
| |||
| Υποθέτω, αλλά δεδομένου ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι διαθέσιμη μόνο δεύτερο χέρι, αν οι άνθρωποι είναι αυτό που θέλουν, θα το θέλει για κάποιο λόγο, και ως εκ τούτου, θα πάμε για ένα εύλογο ποσό. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Link αφαιρούνται
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Παρακαλώ να σταματήσει να συνδέει spammy λογισμικού τόπων. Αυτές οι άγνωστες τοποθεσίες που δεν είναι τόσο πολύ όσο έναν αριθμό τηλεφώνου είτε θα κλέψουν τα χρήματά σας, κλώνος σας τραπεζικές κάρτες, ή να σας στείλει πειρατής copys ή κάτι εξίσου άσχημο. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|