![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Képfájl?? Szóval ez nem működik, mintha az aktuális operációs rendszer? Azt hittem, hogy egy emulátor ..
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| még mindig nem működik, ha én is az OS, csak tárolja a virtualizált operációs rendszer egy dinamikusan bővülő képfájlban.
| |||
| |||
| Ó, rendben van, Super Multi OS PC jövök
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
My System: Először OC
|
|
| |||
| |||
| fizet szoftver soo 1990-es években, BSD, Solaris, Linux egyaránt szabadon |
|
| |||
| |||
| és biztosan, mint a Windows 98 olcsó a zseton, ha ezek a költségek még nap .. tudták eladni, hogy alig valamit eladni, mint amit XP és Vista.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| hideg, kemény, rosszul keresnek, rothadt chipek! Windows 98-én öl belső gyermek |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, de mivel ez nagy valószínűséggel csak akkor áll rendelkezésre, a második viszont, ha az emberek azt akarják, akkor azt a célt követ, és így fog menni egy ésszerű összeget. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Link eltávolítva
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne linket spammy szoftver oldalakon. Azok a területek nem ismert, mint egy telefon számot vagy ellophatják a pénzét, klón a bankkártyát, küldhet kalóz vagy copys vagy valami hasonlóan rossz. My System: Hybr! D
|