![]() |
|
| |||
| |||
| קובץ התמונה?!? לכן, זה לא לפעול כאילו היה בפועל את מערכת ההפעלה? אני חשבתי שזה היה אמולטור ..
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה עדיין לא פועל כאילו אני היו OS, זה פשוט מאחסן את הווירטואלי של מערכת ההפעלה באופן דינמי הרחבת קובץ התמונה.
| |||
| |||
| אה בסדר, סופר רב מערכת ההפעלה במחשב הנה אני בא
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
המערכת שלי: OC ראשון
|
|
| |||
| |||
| לשלם עבור תוכנה soo של 1990, BSD, Solaris, Linux כולם בחינם |
|
| |||
| |||
| בנוסף בטח כמו ב-Windows 98 הוא זול כמו הצ 'יפס, גם אם זה עולה בימים אלה .. הם יכולים למכור אותה כמעט לכל דבר כמו מה שהם מוכרים XP ו Vista.
|
| |||
| |||
| קר, קשה, להסתכל רע, מושחת הצ 'יפס! Windows 98 הורג לי את הילד הפנימי |
|
| |||
| |||
| אני מניח, אבל כפי שזה יהיה כנראה להיות זמין רק יד שניה, אם יש אנשים שרוצים את זה, הם רוצים את זה בשביל סיבה, ולכן יהיה לך על סכום סביר. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
קישור הוסרו
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תפסיקי מקושרת תוכנה spammy אתרים. אתרים אלו לא ידוע עם לא ככל יהיה מספר טלפון או לגנוב את הכסף שלך, clone את כרטיסי בנק, או לשלוח לך פיראט copys שווה או משהו רע. המערכת שלי: Hybr! ד
|