![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Image failą?!? Taigi ji neturi veikti taip, lyg jis būtų faktinis OS? Maniau, kad buvo emuliatorius ..
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ne jis vis dar veikia, nes jei aš būčiau OS, tai tik parduotuvėse virtualised OS ir dinamiškai besivystanti vaizdo failą.
| |||
| |||
| Oi Gerai, Super Multi OS PC Here I Come
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Mano sistema: Pirma OC
|
|
| |||
| |||
| mokėti už programinę įrangą Soo 1990, BSD, Solaris, Linux visi yra nemokamai |
|
| |||
| |||
| be abejo, kaip ir Windows 98 yra pigi kaip traškučiai, jei jis net išlaidos šių dienų .. jie vargu ar galėjo parduoti už kažką panašaus, ką jie parduoda XP ir Vista.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| šalta, kieta, blogai ieškote, supuvę žetonų! Windows 98 žudo mano vidinis vaikas |
|
| |||
| |||
| Aš manau, tačiau jis tikriausiai bus tik antra vertus, jeigu žmonės nori, jie nori ją priežasties, ir dėl to teks už priimtiną sumą. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Nuoroda pašalinta
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nustokite pastabos spammy programinės įrangos svetainėse. Tos nežinomas vietas su ne kiek telefono numeris arba pavogti pinigai, mesti savo banko kortelę, atsiųsime jums piratu arba copys ar kažkas vienodai blogai. Mano sistema: Hybr! D
|