![]() |
|
| |||
| |||
| Image failu?!? Tāpēc nedarbojas tā, it kā tas būtu faktiski OS? Es domāju, tas ir emulators ..
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nē tas joprojām darbojas tā, it kā es būtu os, tai tikai veikalos virtualised OS dinamiski paplašina attēla failu.
| |||
| |||
| Oh ok, super multi OS PC here I come
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Mana sistēma: Pirmais OC
|
|
| |||
| |||
| maksājot par programmatūru ir soo 1990, BSD, Solaris, Linux visi ir bezmaksas |
|
| |||
| |||
| plus noteikti, piemēram, Windows 98 ir lēts kā skaidas, ja pat izmaksas, šajās dienās .. tie bija grūti pārdot to kaut ko tādu, ko viņi pārdod XP un Vista.
|
| |||
| |||
| auksta, cieta, slikti meklē, puvušu čipsi! Windows 98 kills mans iekšējais bērns |
|
| |||
| |||
| Es pieņemu, bet, tā kā visticamāk būs pieejami tikai otrās puses, ja cilvēki vēlas, viņi vēlēsies to iemesla dēļ un tādēļ dosies uz saprātīgu summu. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Link noņemt
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lūdzu pārtraukt saistot to spammy programmatūra vietām. Šie nezināms vietas ar ne tik daudz kā tālruņa numuru vai nu nozagt naudu, klons jūsu bankas kartes, jums nosūtīt pirātiskas vai copys vai kaut kas tikpat slikts. Mana sistēma: Hybr! D
|