![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Image File?? Więc to nie działa tak, jakby była rzeczywistą OS? Myślałem, że to emulator ..
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| to nadal nie działa tak, jak gdyby były i os, po prostu zapisuje virtualised os dynamicznie rozwijające się w pliku.
| |||
| |||
| No ok, Super Multi OS PC Here I Come
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
My System: Pierwsze OC
|
|
| |||
| |||
| płacić za oprogramowanie jest soo 1990's, BSD, Solaris, Linux są wolne |
|
| |||
| |||
| plus na pewno takich jak Windows 98 jest tani jak chipy, nawet jeśli koszty te dni .. one trudno sprzedać go czegoś podobnego, co oni sprzedawać XP i Vista.
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| zimno, ciężko, źle się, zgniłe chipy! Windows 98 zabija moje wewnętrzne dziecko |
|
| |||
| |||
| Wydaje mi się, ale jak to będzie najprawdopodobniej dostępne tylko używanych, jeżeli ludzie, którzy chcieliby go, że będzie chciał to za powód, a więc będzie za rozsądną kwotę. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Link usunięty
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Proszę przestać z linkami do witryn spamerski oprogramowania. Te znane z terenów nie tak samo, jak numer telefonu albo kradzieży pieniędzy, klon swoje karty bankowe, wysyłamy pirata lub copys albo coś równie złe. My System: Hybr! D
|