![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Fişier imagine?!? Deci, nu funcţionează ca şi cum ar fi real OS? Am crezut ca a fost un emulator ..
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nu este încă funcţionează ca şi cum i s-au la os, el doar stochează într-un sistem de operare virtualised dinamic extinderea fişierului imagine.
| |||
| |||
| Oh ok, super mai multe sisteme de operare PC aici am venit
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Sistemul meu: În primul rând OC
|
|
| |||
| |||
| platesc pentru software-ul este soo lui 1990, BSD, Solaris, Linux toate sunt gratuite |
|
| |||
| |||
| plus sigur ca Windows 98 este ieftin ca chips-uri, chiar şi în cazul în care costurile de aceste zile .. cu greu ar putea vinde pentru ceva ca ceea ce au vinde XP şi Vista.
|
| |||
| |||
| rece, tare, rău căutaţi, chips-uri de calitate proastă! Windows 98 ucide copilul meu interior |
|
| |||
| |||
| Presupun, dar ca, cel mai probabil, acesta va fi disponibil doar la mâna a doua, dacă sunt oameni care doresc aceasta, ei vor dori-o pentru un motiv, şi, prin urmare, va pleca pentru o sumă rezonabilă. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Link eliminat
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Te rog nu te mai lega la spammy software site-uri. Aceste site-uri cu necunoscut nu la fel de mult ca un număr de telefon, fie se va fura banii, vă clona carduri bancare, va trimite pirat sau copys sau ceva de genul asta la fel de rău. Sistemul meu: Hybr! D
|