![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Image súbor?!? Tak to nefunguje, ako keby bola skutočná OS? Myslel som, že to bol emulátor ..
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ne, že stále pôsobí, ako keby boli aj OS, len ukladá virtualised os v dynamicky sa rozvíjajúcej obrazu.
| |||
| |||
| Oh ok, Super Multi OS PC už jdu
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Môj systém: Prvé OC
|
|
| |||
| |||
| platiť za softvér, je to soo 1990, BSD, Solaris, Linux sú zadarmo |
|
| |||
| |||
| plus určite rád Windows 98 je lacný ako chipsy, ak to ešte náklady týchto dňoch .. sotva môžu predať za niečo podobné, čo sa predávajú XP a Vista.
|
| |||
| |||
| studený, tvrdý, zlý hľadáte, hnilé čipy! Windows 98 zabíja svoje vnútorné dieťa |
|
| |||
| |||
| Domnievam sa, ale ako to bude s najväčšou pravdepodobnosťou bude k dispozícii len druhej strane, ak sa ľudia chcú to, že sa bude chcieť z nejakého dôvodu, a preto bude usilovať o primeranú sumu. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Link odstránený
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prosím, přestaň prepojením na spammy softvér stránkach. Tieto stránky sa nie je známy, rovnako ako telefónne číslo, bude buď ukradnúť vaše peniaze, klon vašej bankovej karty, pošleme vám pirátske alebo copys alebo niečo rovnako zlé. Môj systém: Hybr! D
|