![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имаге филе?!? Тако да не делују као да је стварна ОС? ЈА мисао то је био један емулатор ..
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| но и даље делује као да сам била у ос, спрема га само ос виртуалисед у шири динамички сликовне датотеке.
| |||
| |||
| Ох ок, супер мулти ПЦ ОС овде сам дошао
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Мы Сыстем: Прво ОЦ
|
|
| |||
| |||
| плаћају за софтвер је соо 1990-их, БСД, Соларис, Линукс су сви бесплатни |
|
| |||
| |||
| плус сигурно као што је Уиндоус 98 јефтини као ЦИПС, ако га још трошкови ових дана .. једва су могли продати га за ништа слично ономе што продајете КСП па Видик.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| хладно, тешко, лоше гледајући, гњио ЦИПС! Уиндоус 98 убија моје унутрашње дете |
|
| |||
| |||
| Претпостављам, али како ће највероватније бити доступни само из друге руке, ако људи то желе, они ће оскудица то разлог, па ће ићи на разуман износ. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Линк уклоњен
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Молимо да се заустави спој спаммы софтверских интерфејса. Они Непозната локација не онолико колико ће број телефона или украсти ваш новац, ваш клон банковне картице, послаћемо ћемо вам пирати или цопыс или нешто једнако лоше. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|