![]() |
|
| |||
| |||
| Resim dosyası?? Yani sanki bu gerçek OS olduğunu çalışmaz? Ben bir emülatör .. düşündüm
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer OS gibi, sadece dinamik olarak genişleyen resim dosyası olarak bütün sanal mağazalar yok hala çalışır.
| |||
| |||
| Oh tamam, ben Super Multi OS PC buraya gel
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Benim Sistemi: İlk OC
|
|
| |||
| |||
| yazılım için ödeme 1990's, BSD, Solaris, Linux tümü ücretsizdir soo olduğunu |
|
| |||
| |||
| artı varsa bile, bu gün .. maliyeti Windows 98 gibi kesinlikle fiş ucuz olduğu Onlar hiç de XP ve Vista iyi satış gibi her şey için onu satmak olabilir.
|
| |||
| |||
| , kötü sert, çürük fiş arıyor soğuk! windows 98 benim iç çocuk öldürdü |
|
| |||
| |||
| Ben, ancak büyük olasılıkla yalnızca ikinci el mevcut varsayalım, eğer insanlar bu isteyen, bunlar bir nedenle ve bu nedenle, makul bir miktarda olacaktır bu isteyeceklerdir. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Kaldırılır bağlantı
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lütfen spammy yazılım sitelerine bağlantı dur. Bu bilinmeyen siteler olarak ya para çalmak bir telefon numarası, banka kartlarının kopyasını size korsan veya copys ya da eşit derecede kötü göndermek kadar değil. Benim Sistemi: Hybr! D
|