![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Файл зображення?!? Таким він не функціонує як якби він був фактичним ОС? Я думала, що це емулятор ..
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ні, це до сих пір працює, як ніби я ОС, він просто зберігає віртуалізоване ОС в динамічно розвивається файлу зображення.
| |||
| |||
| Oh OK, Super Multi OS ПК тут я підходжу
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Моя система: Перший OC
|
|
| |||
| |||
| платять за програмне забезпечення Су 1990-х років, BSD, Solaris, Linux всі вільні |
|
| |||
| |||
| безумовно, плюс, як Windows 98 це дешево, як чіпси, якщо він навіть витрати ці дні .. навряд чи вони можуть продавати його ні за що подобається те, що вони продають XP і Vista.
|
| |||
| |||
| холодне, жорстке, погано виглядають, гнилі тріски! Windows 98 вбиває мого внутрішнього дитини |
|
| |||
| |||
| Я думаю, а як воно буде, швидше за все, буде доступний тільки другого боку, якщо люди хочуть цього, вони захочуть це з причини, і, отже, будуть йти на розумні суми. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Лінк відсутній
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Будь ласка, припини спам із посиланнями на сайти програмного забезпечення. Ці невідомі сайти не настільки, як телефонний номер буде або вкрасти ваші гроші, клоном вашої банківської картки, пошліть ви піратські або Копії або що-те, і інше погано. Моя система: Hybr! D
|