![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Оли, само да погледна на Ebay, има няколко там, а отивам за този, който е неизползван, тъй като тогава продуктов ключ, ще бъдат валидни и defiantly не върху друга машина.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Съжалявам, Дейв .. Беше повече от информационната връзка от "Ей купуват от тук" линк, но все пак, виждам ви точка.
И благодарение thingie, аз не съм сигурен до колко сериозна съм, че аз ще го направя .. но ако го направя Ebay'll определено ми бъде първата точка на повикване.
|
|
|||
|
|||
|
А, добре, може да бъде интересно, ако го направите, но разбира се това е ваш избор, тъй като тя е вашето пари.
|
|
|
|||
|
|||
|
Да, добре знаете, когато имам пари ..
|
|||
|
|||
|
Да, предполагам, че е повече от нещо, което ще бъде готино да направя, но не rearly намеря време.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Аз никога не купуват winxp / 200 ключовете. Просто Ник ключовете от моето училище компютри и позвънявам m $ им кажете му мина hehe
|
|||
|
|||
|
Цитат:
Но ако имаше резервни пари, разположена около .. Защо не! Ще се свържем с вас, ако го направя с скрийншота др
|
|||
|
|||
|
Вие също ще се нуждаят от компютър достойни да текат всички тези ОС на едновременно
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
уау много по-добър от този на Windows нещо
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Цитат:
Обратно на темата, virtualisation е доста готин технология. Основното му приложение е за сървъри, и често се използва за сървър консолидация. Идеята е, че ако имате 15 от 4 години стар P3 512MB RAM, че в момента правя всички различни задачи ви мрежа изискват, че би било по-добре да купя 4 достойни сървъри и тогава virtualise сървърите между две от тях, и да имат други два часа достойни сървъри, както failovers за първи. Истинската красота на virtualising е, че виртуален хост (софтуер, който върши virtualising) е винаги една и съща за всички хардуерни инсталирате го. Това означава, че ако първичната сървър умира (твърдия диск катастрофата каквото) можете да вземете само една чисто нов сървър на всяка спекулация, инсталирайте виртуално домакин, както и копие на виртуалния твърд диск към нея. Тогава просто точка домакин на тях, и вие имате всички ваши сървъри работят перфектно отново. Значи не можеш горещо движение "вашите сървъри кръг на различни хардуерни във въпрос на минути, а не на час, че ще вземе нормално. Също така е добре за резервни копия, може просто да взема копие на virutal хард диск, след което да се възстанови резервната просто замени сегашните виртуален твърд диск с подкрепление. Терес товари повече би могло да се пише за нея, и VMBox е не само домакин виртуална машина. Терес VMWare, виртуален сървър, Virtual PC, Хипер-V и т.н. др Неговият също е много добър начин за тестване нещата, може да руина haveck на XP се инсталира, и избършете го върна за ново инсталирате стандарт в секунда. Обичам го