![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ollie, stačí se podívat na eBay, existuje několik, ale jet na jeden, který je nevyužita, neboť pak se výrobek klíč bude platný, vyzývavě a ne na jiný stroj.
| |||
| |||
| Promiň Dave .. bylo více o informativní odkaz než "Hej koupit zde" odkaz, ale stále vidím vaše místo. A díky thingie, si nejsem jistý, jak moc se mi, že budu dělat .. ale když to udělám Ebay'll jistě moje první místo volání.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Aha, ok, by mohla být zajímavá, pokud si to, ale samozřejmě je to vaše volba, protože je to vaše peníze. |
|
| |||
| |||
| Jo, dobře víte, když jsem ty peníze ..
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ano, já předpokládám, že je více věcí, které by byly v pohodě udělat, ale nemáte rearly získat kolem ní. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nikdy jsem koupit winxp / 200 kláves. Jen jsem nick klíče od mých školních PC a přivolat m $ říkal jim dole hehe
| |||
| |||
| Citace:
Ale pokud by byla volná peníze ležící asi .. Proč ne! Uvidíme se vrátím k vám, kdybych si s screenshoty apod.
|
| |||
| |||
| budete potřebovat také slušný počítač spustit všechny tyto OS to současně |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow mnohem lepší než to, že systém Windows
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Zpět na téma virtualizace je docela cool technologie. Jeho hlavní využití je na serverech, a je často používán pro server consolidation. Představa je, že pokud máte 15 4 roky staré P3 512MB RAM, že v současné době se všechny různé úlohy sítě vyžadují, by bylo lepší koupit slušné 4 servery a pak virtualise serverů mezi dvěma z nich, a ostatní dvě slušné servery failovers na prvním místě. Skutečnou krásu virtualising je, že virtuální hostitele (software, který dělá virtualising) je vždy stejná bez ohledu na hardware nainstalovat jej. To znamená, že pokud primární server zemře (pevný disk krach cokoliv) stačí uchopit zbrusu nový server jakékoli spekulace, install virtuálního hostitele, a kopie virtuální pevný disk na to. Pak jen bod hostitelského k nim, a vy jste všechny své servery, pracovní dokonale znovu. Takže můžete 'hot-tah' servery kole do hardwaru za pár minut, než hodin, že by za normálních okolností. Je také dobré pro zálohování, můžete si vzít jen malý výsek z virutal pevný disk a potom obnovit zálohu jen nahradit stávající virtuální disk se zálohou. Theres zatížení více je možné psát o tom, a VMBox není jediný host virtuální stroj. Theres VMWare, Virtual Server, Virtual PC, Hyper-V atd. atd. Jeho také opravdu dobrý způsob zkoušení věcí, můžete vrak haveck na XP nainstalovat, a otřete jej zpět k instalaci nového standardu v sekundách. Líbí se mi