![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ollie, απλά ρίξτε μια ματιά στις Ebay, υπάρχουν μερικές εκεί, αλλά πάμε για μία που είναι αχρησιμοποίητα, όπως τότε το προϊόν κλειδί θα είναι έγκυρο, προκλητικά και δεν σχετικά με ένα άλλο μηχάνημα.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λυπούμαστε Dave .. ήταν περισσότερο ένα πληροφοριακό σύνδεσμο από ένα "Γεια σου αγοράζουν από εδώ" σχέση, αλλά και πάλι, βλέπω το σημείο. Και χάρη thingie, δεν είμαι σίγουρος πόσο σοβαρά να είμαι εγώ που θα το κάνουν .. αλλά αν το κάνω Ebay'll είναι σίγουρα το πρώτο σημείο της κλήσης.
|
| |||
| |||
| Α, εντάξει, θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρουσα, αν το κάνετε, αλλά, φυσικά, είναι η επιλογή σας, όπως είναι τα χρήματά σας. |
|
| |||
| |||
| Ναι, καλά γνωρίζετε, όταν έχω τα χρήματα ..
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Yea, υποθέτω ότι είναι περισσότερο ένα πράγμα που θα ήταν cool να κάνουμε, αλλά δεν rearly ευκαιρήσω. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ποτέ δεν αγοράζουν winxp / 200 πλήκτρα. i Nick μόνο από τα πλήκτρα του υπολογιστή μου, το σχολείο και δακτύλιο μέχρι m $ να τους τη δική μου hehe
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Αλλά και αν υπήρχε πλεονάζουσα χρημάτων που βρίσκονται κοντά .. γιατί να μην! Θα πάρω μαζί σας αν το κάνω με screenshots κλπ.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| θα χρειαστεί επίσης ένα αξιοπρεπές υπολογιστή για την εκτέλεση όλων εκείνων OS της ταυτόχρονα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow πολύ καλύτερα από ότι τα παράθυρα πράγμα
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Επιστροφή για το θέμα, εικονικοποίησης είναι αρκετά δροσερή τεχνολογία. Η κύρια χρήση σε διακομιστές, και συχνά χρησιμοποιείται για την εξυγίανση του διακομιστή. Η ιδέα είναι ότι εάν έχετε ένα 15 των 4 ετών P3 512MB μνήμης RAM που σήμερα κάνει ό, τι τα διάφορα καθήκοντα που απαιτούν δίκτυο, θα ήταν καλύτερα να αγοράσει 4 αξιοπρεπείς servers και, στη συνέχεια, οι διακομιστές virtualise δύο εξ αυτών, έχουν και τα άλλα δύο αξιοπρεπή failovers για διακομιστές, όπως το πρώτο. Η πραγματική ομορφιά του είναι ότι η εικονικοποίηση εικονική υποδοχής (το λογισμικό που κάνει την εικονικοποίηση) είναι πάντα η ίδια ανεξάρτητα από το υλικό για να εγκαταστήσετε το. Αυτό σημαίνει, ότι αν πεθαίνει πρωτογενούς διακομιστή (σκληρό δίσκο συντριβή ανεξάρτητα) μπορείτε απλά να πάρετε ένα ολοκαίνουργιο διακομιστή κάθε spec, την εικονική εγκατάσταση υποδοχής, καθώς και αντίγραφο του εικονικού σκληρού δίσκου σε αυτό. Τότε μόνο σημείο υποδοχής τους, και να έχετε όλοι σας διακομιστές εργασίας απόλυτα ξανά. Έτσι, μπορείτε να «καυτά-κίνηση" διακομιστές σας γύρο με διαφορετικό υλικό μέσα σε λίγα λεπτά, και όχι τις ώρες που θα ήταν κανονικά. Είναι επίσης καλό για αντίγραφα ασφαλείας, μπορείτε να πάρετε ένα στιγμιότυπο της virutal σκληρό δίσκο και, στη συνέχεια, να επαναφέρετε το αντίγραφο ασφαλείας μόνο αντικαταστήσει το σημερινό εικονικό σκληρό δίσκο με το αντίγραφο ασφαλείας. Theres φορτία περισσότερο θα μπορούσε κανείς να γράψει για αυτό, και VMBox δεν είναι το μόνο υποδοχής εικονική μηχανή. Theres VMWare, Virtual Server, Virtual PC, Hyper-V κλπ. κλπ. Επίσης, ένα πολύ καλό τρόπο για τον έλεγχο πράγματα, μπορείτε να ναυάγιο haveck XP σε μια εγκατάσταση, και σκουπίστε πίσω για να εγκαταστήσετε το νέο πρότυπο σε δευτερόλεπτα. Το λατρεύω