![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ollie, samo pogledajte na Ebay, postoji nekoliko tamo, ali ići na onaj koji je neiskorišten, a zatim kao proizvod ključ će biti važeća, a definitivno ne na drugom stroju.
| |||
| |||
| Dave Sorry .. Bilo je više od informacijski link od "Hej kupi odavde" link, ali ipak, ja vidim vaš točku. I hvala thingie, Im 'ne siguran kako ozbiljan sam da ću to učiniti .. ali ako JA dont Ebay'll sigurno biti moja prva točka poziv.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ah, ok, moglo bi biti zanimljivo ako ništa, ali naravno to je tvoj izbor, kao što je novac. |
|
| |||
| |||
| Da, dobro znaš, kad sam novac ..
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Da, ja misliti to je više stvar koja bi mogla biti super napraviti, ali ne rearly dobiti oko na njega. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ja nikada kupiti WinXP / 200 tipke. Ja sam samo nick ključeve od mog školskog računala i telefonirati m $ pripovijedao im svojim minski hehe
| |||
| |||
| Quote:
Ali ako je bilo rezervnih novac koji leži oko .. zašto ne! Ja ću se vratiti k vama ako ja radim sa Screenshots itd.
|
| |||
| |||
| koju bi također potreban za pokretanje računala pristojne svih onih OS's istovremeno |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sjajna osoba puno bolje nego što se prozori stvar
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Natrag na temu, virtualizacija je ljepušan svjež tehnologije. Njegova glavna koristiti nalazi se na serverima, i često se koristi za poslužitelj konsolidaciji. Ideja se u tome da ako imate 15 od 4 godine stara P3 512MB RAM-a koji trenutno radimo sve mreže različitih zadataka koje je potrebna, da bi bilo bolje da se kupi 4 pristojne serverima i onda virtualise serverima između dvije od njih, i imati druge dvije pristojne serverima kao failovers za prvi. Stvarne ljepote virtualising je da virtualni host (softver koji radi virtualising) je uvijek isti bez obzira na hardver li ga instalirati na. To znači, da ako primarni poslužitelj umre (hard drive crash štogod) možete samo zgrabite potpuno novi server bilo spec., instalirati virtualni domaćin, i kopirajte virtualni tvrdi diskovi na njega. Tada samo bod domaćinu na njih, a vi ćete imati sve poslužitelje koji rade savršeno ponovno. Znači, možete 'hot-move' round poslužitelje na različite hardverske u nekoliko minuta, a ne vrijeme da bi se normalno. Također je dobar za sigurnosne kopije, možete samo uzeti hitac bez ciljanja od virutal hard disk, a zatim se vratiti backup pravedan zamijeniti sadašnje virtualni hard disk sa backup. Theres opterećenja više bismo mogli pisati o tome, i VMBox nije jedina domaćin virtualni stroj. Theres VMWare, Virtual Server, Virtual PC, Hyper-V itd. Njegova je zaista dobar način testiranja stvari van, možete olupina haveck na XP instalirati, i izbrisati ga natrag instalirati novi standard u sekundi. I love it