![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ollie, csak nézd az Ebay, van néhány, de megy az egyik, hogy a fel nem használt, mivel akkor a termék kulcs lesz érvényes, és nem dacosan a másik gépre.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Sajnálom Dave .. Ez több volt, az információs kapcsolat, mint a "Hey vásárolni innen" link, de úgy látom, a pont.
És köszönet dolog, nem vagyok biztos benne, hogy mennyire komoly vagyok, hogy fogok csinálni .. De ha én Ebay'll bizonnyal első pont hívást.
|
|
|||
|
|||
|
Ó, ok, lehet érdekes, ha nem, de persze ez a választás, mert a te pénzed.
|
|
|
|||
|
|||
|
Igen, jól tudja, mikor van a pénz ..
|
|||
|
|||
|
Igen, azt hiszem, ez inkább a dolog az lenne, hogy hűvös, de nem rearly rá idöm.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Sose vásároljon winxp / 200 gombokat. Csak nick a gombok iskolai számítógép-és gyűrű fel M $ mondja nekik, hogy az enyém hehe
|
|||
|
|||
|
Idézet:
De ha nem volt tartalék pénz körül fekvő .. Miért ne! Majd, ha én a screenshotok stb
|
|||
|
|||
|
akkor is szükség van egy tisztességes számítógépen futtatni az operációs rendszer minden egyszerre
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
wow sokkal jobb, mint a windows dolog
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Idézet:
Vissza a topic, nagyon cool virtualizációs technológia. Fő használata a szerverek, és a gyakran használt szerver konszolidáció. Az elképzelés az, hogy ha van egy 15 / 4 éves P3 512MB RAM, hogy jelenleg nem a különféle feladatokat meg hálózatot igényelnek, akkor jobb lenne megvenni 4 tisztességes szerverek virtualizálása majd a szerverek között is, és a többi Két tisztességes szervereket failovers az első. Az igazi szépség a virtualizációjára, hogy a virtuális host (szoftver, hogy működik a virtualizációjára) mindig azonos bármilyen hardver telepítése be. Ez azt jelenti, hogy ha az elsődleges szerver meghal (hard drive crash függetlenül), akkor fogd csak egy új szerver olyan spec, telepítse a virtuális gép, a másolási és a virtuális merevlemezek is. Akkor pont a fogadó nekik, és van az összes szerver tökéletesen működik újra. Így a "meleg-move" a szervereket a különböző hardver kerek egy perc számít, és nem az óra, hogy általában. Az is jó a mentést, akkor vegyen egy pillanatfelvétel a virutal merevlemezére, majd visszaállítani a mentés csak a jelenlegi virtuális merevlemezt a biztonsági mentés. Rakományokról ott több is lehetne írni róla, és VMBox nem csak a befogadó virtuális gép. Ott VMWare, Virtual Server, Virtual PC, Hyper-V, stb, stb Az is egy nagyon jó módja a vizsgálatok a dolgokat, akkor a roncs haveck az XP telepítés, és törölje azt vissza kell telepíteni az új szabvány másodperc. I love it