![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אולי, פשוט תסתכל על Ebay, יש שם כמה, אבל לכו על זה הוא בשימוש, כמו את מפתח המוצר ולאחר מכן תהיה תקפה, וכן לא על defiantly מכונה אחרת.
| |||
| |||
| סליחה דייב .. זה היה יותר של מידע מאשר הקישור "היי לקנות מכאן" הקישור, אבל עדיין, אני רואה את הנקודה שלך. ותודה thingie, אני לא בטוח עד כמה זה רציני, אני אעשה את זה .. אבל אם אני עושה Ebay'll הראשונה שלי בהחלט להיות נקודת השיחה.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| אה, בסדר, יכול להיות מעניין, אם כן, אבל זה כמובן הבחירה שלך, כמו זה של הכסף שלך. |
|
| |||
| |||
| כן, גם אתה יודע, כאשר יש לי את הכסף ..
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| כן, אני מניח שזה יותר של דבר זה יהיה מגניב לעשות, אבל אתה לא rearly מסביב כדי לקבל את זה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני אף פעם לא קונה winxp / 200 מפתחות. אני רק ניק את המפתחות שלי מתוך הספר של PC ו לטלפן M $ אומר להם את שלי hehe
| |||
| |||
| ציטוט:
אבל אם היה חילוף הכסף שוכב מסביב .. למה לא! אני יהיה לחזור לך אם אני עושה עם צילומי מסך וכו '
|
| |||
| |||
| היית צריך גם הגון המחשב כדי להפעיל את כל אלה של מערכת ההפעלה, בו זמנית |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| וואו הרבה יותר טוב מאשר Windows דבר
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
חזור על הנושא, וירטואליזציה היא טכנולוגיה די מגניב. השימוש העיקרי שלה הוא על השרתים, ולעיתים קרובות נעשה שימוש בשרת קונסולידציה. הרעיון הוא שאם יש לך 15 מתוך 4 בן P3 512MB זיכרון RAM, כי בשלב זה לעשות את כל משימות שונות ברשת מחייבים אותך, זה יהיה יותר טוב לקנות 4 שרתים הגון ולאחר מכן virtualise השרתים בין שניים מהם, ויש להם את השני שני שרתי הגון כפי failovers עבור הראשון. היופי האמיתי של virtualising כי הוא וירטואלי מארח (תוכנה שעושה את virtualising) היא תמיד באותה חומרה על מה אתה מתקין את זה. משמעות הדבר היא, שאם אתה מת השרת הראשי (כונן קשיח מה לקרוס), אתה יכול פשוט לתפוס את המותג החדש של השרת בכל spec, התקן וירטואלי המארח, ולהעתיק את Virtual כוננים קשיחים אליו. לאחר מכן פשוט הצבע המארח להם, ויש לך את כל השרתים עובדת באופן מושלם שוב. אז אי אפשר להזיז החמה 'שלך כדי סיבוב שרתים שונים החומרה עניין של דקות, ולא את שעות זה בדרך כלל לוקח. זה גם טוב עבור גיבויים, אתה יכול פשוט לקחת תצלום של virutal הכונן הקשיח, ולאחר מכן לשחזר את גיבוי פשוט להחליף את הכונן הקשיח הנוכחי וירטואלי עם גיבוי. Theres נטען עוד אפשר לכתוב על זה, ועל VMBox היא לא רק מארח וירטואלי. Theres VMWare, Virtual Server, Virtual PC, HYPER-V וכו 'וכו' את גם ממש טוב בדרך של בדיקת הדברים, אתה יכול להרוס haveck על להתקין XP, וכן לנגב את זה לראש להתקין רגיל חדש בתוך שניות. אני אוהב את זה