![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ollie, išgerkite apie Ebay atrodo, yra nedaug ten, bet eiti viena, kuri yra nenaudojama, nes tuomet produkto raktas galioja, ir iššaukiančiai nėra kitoje mašinoje.
| |||
| |||
| Atsiprašome Dave .. ji buvo daugiau informacinio nuorodą kaip "Ei pirkti iš čia" saitą, bet vis tiek, aš matau savo vietoje. Ir ačiū thingie, aš ne tikras, kaip rimtos Esu that I'll do it .. bet jei aš Ebay'll tikrai bus mano pirmasis taškas skambinti.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ah, ok, galėtų būti įdomu, jei jūs, tačiau, žinoma, tai tavo pasirinkimas, nes tai tavo pinigai. |
|
| |||
| |||
| Taip, gerai žinote, kai turiu pinigų ..
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Taip, manau, tai yra daugiau dalykas, kad būtų cool daryti, bet jūs neturite rearly gauti aplink jį. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| niekada pirkti WinXP / 200 klavišus. I just slapyvardį raktus nuo mano mokyklos kompiuterių ir žiedo iki M $ sako jiems savo mine hehe
| |||
| |||
| Citata:
Bet jei ten buvo nepanaudoti pinigai gulinčius .. Kodėl gi ne! Aš su Jumis, jei aš su Screenshots tt
|
| |||
| |||
| Jums taip pat reikia padoraus kompiuteryje paleisti visus tuos OS vienu metu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow žymiai geresnis nei, kad Windows dalykas
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Atgal į temą, wirtualizację yra pretty cool technologija. Jo pagrindinė paskirtis yra serverių, ir yra dažnai naudojama konsolidacijos serverių. Idėja yra ta, kad jei turite 4 metų 15 senųjų P3, 512MB RAM, kad šiuo metu visi skirtingas užduotis jums tinkle reikalauja, kad būtų geriau pirkti 4 padoraus serveriai ir tada Blade serveriai tarp dviejų iš jų ir turėti kitų du geras serverius kaip failovers už pirmą. Nekilnojamojo grožio wirtualizacji yra tai, kad virtualaus serverio (programinė įranga, kuri veikia wirtualizacji) visada yra pats dėl kokios įrangos įdiegti jį. Tai reiškia, kad jei pagrindinis serveris miršta (kietojo disko gedimų kokios), galite tiesiog paimti naują serverį bet spec, įdiekite virtualaus serverio ir nukopijuokite virtualių diskų į jį. Tada punktas priimančiosios jiems, ir jūs turite visas Jūsų serveriai dirba puikiai dar kartą. Taigi, galite "karščio-move" serveriuose turas skirtingos techninės įrangos minučių, o ne valandas, paprastai atsižvelgiama. Taip pat gera atsarginių kopijų, galite tiesiog atsižvelgti į virutal kietojo disko vaizdą, ir tada atstatyti atsarginę tiesiog pakeisti esamą virtualaus disko su atsargine kopija. Theres apkrovų daugiau būtų galima parašyti apie tai, ir VMBox ne tik priimančiosios virtualios mašinos. Theres VMware Virtual Server, Virtual PC "Hyper-V ir tt ir tt Jos taip pat labai geras būdas bandymai things out, galite Wreck haveck ant XP install, nuvalykite jį į naują įdiegti standartą sekundes. I love it