![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ollie, lietojiet tikai paskatīties uz Ebay, ir maz vietas, bet iet uz vienu, kas ir neizmantota, jo tad produkta atslēga ir derīga, un izaicinoši nevis citā mašīnā.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atvainojiet Dave .. tā bija vairāk informācijas saiknes, nevis "Hei pirkt no šeit" saites, bet tomēr, es redzu savu punktu. Un paldies thingie, es neesmu, lai pārliecinātos, cik nopietni es esmu, ka es darīšu to .. bet ja man Ebay'll noteikti ir mans pirmais punkts zvanu.
|
| |||
| |||
| Ah, ok, varētu būt interesanti, ja jūs, bet, protams, tā ir jūsu izvēle, jo tā ir jūsu nauda. |
|
| |||
| |||
| Jâ, labi jūs zināt, kad man ir nauda ..
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Jā, man domāt tas ir vairāk kaut kas būtu cool to darīt, bet jums nav rearly apiet to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es nekad buy WinXP / 200 taustiņus. Es tikko nika atslēgas no mana skolas datora un piezvanīt M $ darot zināmu savu mine hehe
| |||
| |||
| Quote:
Bet, ja bija rezerves līdzekļu daļa, kas atrodas ap .. kāpēc ne! I'll get back to jums, ja man ar ekrānšāviņi uc
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Jums būs vajadzīga pienācīgas dators, lai palaistu visus tos OS ir vienlaicīgi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow daudz labāk nekā, ka Windows lieta
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Atpakaļ uz tēmu, virtualizācija ir diezgan vēss tehnoloģija. Un tās galvenais pielietojums ir serveros, un to bieži izmanto serveru konsolidācijas. Ideja ir, ka, ja jums ir 15 un 4 gadus veciem P3 512Mb RAM, ka pašlaik visi dažādus uzdevumus jūs tīkls nepieciešams, labāk būtu nopirkt 4 pienācīgas serveriem un tad virtualise serveri starp divām no tām, un ir citi divas pienācīga serveriem, kā failovers par pirmo. Reālā skaistums virtualising ir tā, ka virtuālā dators (programmatūra, kas nav virtualising) vienmēr pats jebkādā aparatūra jums instalēt to. Tas nozīmē, ka, ja jums primārais serveris nomirst (cietais disks crash kāds), jūs varat vienkārši paķert pavisam jaunu serveri jebkuru spec, uzstādīt virtuālo uzņēmējas, un kopēt virtuālo cieto disku uz to. Tad tikai punkts uzņēmējas viņiem, un jums ir visas jūsu serveriem, kas darbojas pilnīgi no jauna. Tātad, jūs varat "karsts-move" saviem serveriem kārtas dažādu aparatūru jautājums minūtes, nevis stundas, tā parasti veikt. Tas nāk par labu arī backups, jūs varat veikt momentuzņēmumu virutal cietā diska, un pēc tam atjaunot backup vienkārši aizstāt pašreizējo virtuāls cietais disks ar backup. Theres slodzēm vēl vienu, varētu rakstīt par to, un VMBox nav tikai uzņēmēja virtuālā mašīna. Theres VMware, Virtual Server, Virtual PC, Hyper-V, utt utt Tā arī ļoti labs veids, kā pārbaudes lietām, jūs varat vrakam haveck uz XP instalēt, un noslaukiet to atpakaļ uz jaunām uzstādīt standarta sekundes. I love it