![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ollie, Wystarczy spojrzeć na eBay, jest kilka, ale idź na jeden, który jest niewykorzystana, a następnie klucz produktu będzie ważne, a nie defiantly na innym komputerze.
| |||
| |||
| Przepraszam Dave .. było więcej o informacyjny link niż "Hej kupić tutaj link, ale nadal widzę punkt. I dzięki thingie, nie jestem na pewno, jak poważne jestem, że będę to robić .. ale mam zrobić, jeśli Ebay'll pewnością mój pierwszy punkt połączenia. |
|
| |||
| |||
| Ah, ok, może być interesujące, jeśli nie, ale oczywiście to twój wybór, jak to twoje pieniądze. |
|
| |||
| |||
| Tak, dobrze wiesz, kiedy mam pieniędzy .. |
|
| |||
| |||
| Tak mi się to kilka rzeczy, które byłyby do schłodzenia, ale nie rearly ominąć go. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I nigdy nie kupić winxp / 200 klawiszy. I tylko nick klucze z mojej szkoły pc i pierścień do m $ im jej kopalni hehe
| |||
| |||
| Cytat:
Ale jeśli nie było zamiennych pieniądze leżące wokół .. Czemu nie! I'll get back to you zrobić screeny z itp. |
|
| |||
| |||
| Ci również musiałyby przyzwoity komputer do uruchamiania systemu operacyjnego na wszystkich jednocześnie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow dużo lepiej niż to, że okna
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Powrót na temat, wirtualizacji jest całkiem cool technologii. Jego główne zastosowanie ma miejsce na serwerach i jest często używany do serwera konsolidacji. Pomysł polega na tym, że jeśli masz 15 4 lata stary P3 512Mb pamięci RAM, że obecnie nie wszystkie sieci różnych zadań można wymagać, byłoby lepiej kupić 4 godnej serwerów, a następnie zwirtualizuj serwerów między dwoma z nich, a pozostałe dwa serwery godnej failovers jak za pierwszym. Prawdziwe piękno wirtualizacji jest to, że wirtualne hosta (oprogramowanie, które działa wirtualizacji) jest zawsze taka sama niezależnie od sprzętu zainstalowaniu go. Oznacza to, że jeśli serwer podstawowy umiera (bez awarii dysku twardego) możemy po prostu chwycić nowy serwer wszelkich spec zainstalować wirtualnego hosta, a następnie skopiować wirtualnych dysków twardych do niego. Potem już tylko punktu przyjmującego do nich, i masz wszystkich serwerów pracuje perfekcyjnie ponownie. Możesz więc "na gorąco przenieść serwerów rundy na inny komputer w ciągu kilku minut, zamiast godzin to zwykle podejmują. Jest to również dobre dla kopii zapasowych, można po prostu zrobić migawkę virutal na dysku twardym, a następnie przywrócić kopii zapasowej tylko zastąpić obecny wirtualnego dysku twardego z kopii zapasowej. Theres ładunków więcej można napisać o niej i VMBox jest nie tylko gospodarzem wirtualnej maszyny. Theres VMWare, Virtual Server, Virtual PC, Hyper-V itp itd. Jego również bardzo dobry sposób testowania rzeczach można wrak haveck na XP zainstalować i wytrzeć je do nowych instalacji standardowej w sekundach. I love it