mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sistem de operare Linux şi Alternative

Register

Virtualisation

Closed Thread

Thread Tools
Old 12 octombrie 2008, 12:38
Grupul de donator

Default Virtualisation

Ollie, trebuie doar să aruncăm o privire pe Ebay, există un număr de acolo, dar du-te pentru unul care este nefolosit, ca atunci când cheia de produs va fi valabil, şi nu defiantly pe o altă maşină.

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 12 octombrie 2008, 13:30
Grupul de donator

Default Virtualisation

Ne pare rău Dave .. a fost mai mult de un link de informare decât o "Hei cumpere de aici" link-ul, dar totusi, sa-ti vad punct.

Şi mulţumiri thingie, nu sunt sigur cât de grave pentru a mă că voi face acest lucru .. dar dacă aş fi făcut cu siguranţă Ebay'll primul meu punct de apel.
Old 12 octombrie 2008, 13:55
Grupul de donator

Default Virtualisation

Ah, bine, ar putea fi interesant dacă o faceţi, dar, desigur, e alegerea ta, ca e de banii tai.
Old 12 octombrie 2008, 13:58
Grupul de donator

Default Virtualisation

Da, bine ştiţi, atunci când am bani ..
Old 12 octombrie 2008, 14:06
Grupul de donator

Default Virtualisation

Da, cred ca este mai mult de un lucru care ar fi în regulă să faci, dar pe care nu le rearly lua în jur de la acesta.
Old 12 octombrie 2008, 16:15
Grupul de donator

Default Virtualisation

N-am mai cumpăra winxp / 200 cheile. Eu doar nick-ul de chei de la scoala mea de bucăţi şi până inel m $ spune-le sale mina hehe

Sistemul meu: Cewy de mirare macine

Procesor (e):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Plăci de bază:
Asus p5q lux
Memorie RAM:
4 gig ocz 1066mhz SLI
Placă grafică (e):
evga nvidia 8800 ultra ko
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
750 gig Seagate, 32meg cache
Optical Drive (e):
3 ASUS DVD scriitori, LightScribe
Cauza / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Răcire:
tuniq turn
Network / Internet:
dual Gigabit LAN porturi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Sistem de operare (e):
winfail vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 13 octombrie 2008, 08:02
Grupul de donator

Default Virtualisation

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de thingie2 View Post
Da, cred ca este mai mult de un lucru care ar fi în regulă să faci, dar pe care nu le rearly lua în jur de la acesta.
Thats de lucru, eu nu ar fi nevoie de utilizare sau chiar cele mai multe dintre ele ..
Dar dacă nu a fost de rezervă de bani situată în jurul .. de ce nu!

O sa ma intorc la tine, dacă am face cu capturi de ecran etc
Old 13 octombrie 2008, 09:44
Grupul de donator

Default Virtualisation

De asemenea, aveţi nevoie de un calculator decent pentru a executa toate aceste sisteme de operare al simultan
Old 13 octombrie 2008, 11:03
Grupul de donator

Default Virtualisation

wow mult mai bine decât că Windows lucru

Sistemul meu: ubr de jocuri, calculator

Procesor (e):
q6600 G0 @ stoc răcit AC congelator
Plăci de bază:
Gigabyte ep45 ds3r
Memorie RAM:
2 GB DDR2 800
Placă grafică (e):
4870 1GB
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
160GB 7200rpm ide
Optical Drive (e):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Cauza / PSU:
modded + vopsit caz w / 1kw antec
Răcire:
2 120mm fans 4 80mm fani si un hdd
Network / Internet:
dual gigaoctet lan
Monitor (e):
24 "Acer
Sistem de operare (e):
Windows XP
Old 13 octombrie 2008, 11:25
Moderator Group

Default Virtualisation

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Cew27 View Post
N-am mai cumpăra winxp / 200 cheile. Eu doar nick-ul de chei de la scoala mea de bucăţi şi până inel m $ spune-le sale mina hehe
Ceea ce este complet ilegală şi, de asemenea, să te expulzaţi dacă şcoala dumneavoastră aflat.

Înapoi la subiect, virtualisation este destul de mişto tehnologie.

Principalul său de utilizare este pe servere, şi este adesea folosit pentru server de consolidare.

Ideea fiind că dacă aveţi un 15 de 4 ani, P3 512MB RAM, care în prezent face toate sarcini diferite ai nevoie de reţea, ar fi mai bine sa cumperi 4 decente servere si apoi virtualise între serverele a două dintre ele, şi au alte decente de două servere ca failovers pentru prima.

Adevărata frumuseţe a virtualising este ca gazda virtuală (software-ul care nu a virtualising) este întotdeauna acelaşi, indiferent de pe hardware-ul ce instalaţi-o pe.

Aceasta înseamnă, că, dacă moare primare server (hard-disk de avarie, indiferent) puteţi doar sa luam un nou server de orice spec., instalaţi virtual gazdă, şi copie de hard disk-uri virtuale pentru a-l. Apoi doar punctul de gazdă le-a şi aveţi toate serverele de lucru perfect din nou.

Deci, nu poţi să-hot-muta "serverele rotund la diferite hardware într-o chestiune de minute, mai degrabă decât de oră s-ar lua în mod normal.

Este, de asemenea, bune pentru copii de rezervă, puteţi să luaţi un instantaneu al virutal hard-disk, apoi de rezervă pentru a restaura doar înlocui actualul virtuale cu hard-disk de copie de rezervă.

Theres încarcă mai multe s-ar putea scrie despre el, şi VMBox nu este singura gazdă maşină virtuală. Theres VMWare, Virtual Server, Virtual PC, Hyper-V, etc, etc

Are de asemenea, o foarte bună modalitate de testare lucruri, puteţi haveck naufragia pe o XP a instala, şi şterge-o inapoi pentru a instala noul standard în câteva secunde.

Îmi place

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Closed Thread

Register

Marcaje
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.