![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ollie, trebuie doar să aruncăm o privire pe Ebay, există un număr de acolo, dar du-te pentru unul care este nefolosit, ca atunci când cheia de produs va fi valabil, şi nu defiantly pe o altă maşină.
| |||
| |||
| Ne pare rău Dave .. a fost mai mult de un link de informare decât o "Hei cumpere de aici" link-ul, dar totusi, sa-ti vad punct. Şi mulţumiri thingie, nu sunt sigur cât de grave pentru a mă că voi face acest lucru .. dar dacă aş fi făcut cu siguranţă Ebay'll primul meu punct de apel.
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Ah, bine, ar putea fi interesant dacă o faceţi, dar, desigur, e alegerea ta, ca e de banii tai. |
|
| |||
| |||
| Da, bine ştiţi, atunci când am bani ..
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Da, cred ca este mai mult de un lucru care ar fi în regulă să faci, dar pe care nu le rearly lua în jur de la acesta. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| N-am mai cumpăra winxp / 200 cheile. Eu doar nick-ul de chei de la scoala mea de bucăţi şi până inel m $ spune-le sale mina hehe
| |||
| |||
| Citat:
Dar dacă nu a fost de rezervă de bani situată în jurul .. de ce nu! O sa ma intorc la tine, dacă am face cu capturi de ecran etc
|
| |||
| |||
| De asemenea, aveţi nevoie de un calculator decent pentru a executa toate aceste sisteme de operare al simultan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow mult mai bine decât că Windows lucru
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Înapoi la subiect, virtualisation este destul de mişto tehnologie. Principalul său de utilizare este pe servere, şi este adesea folosit pentru server de consolidare. Ideea fiind că dacă aveţi un 15 de 4 ani, P3 512MB RAM, care în prezent face toate sarcini diferite ai nevoie de reţea, ar fi mai bine sa cumperi 4 decente servere si apoi virtualise între serverele a două dintre ele, şi au alte decente de două servere ca failovers pentru prima. Adevărata frumuseţe a virtualising este ca gazda virtuală (software-ul care nu a virtualising) este întotdeauna acelaşi, indiferent de pe hardware-ul ce instalaţi-o pe. Aceasta înseamnă, că, dacă moare primare server (hard-disk de avarie, indiferent) puteţi doar sa luam un nou server de orice spec., instalaţi virtual gazdă, şi copie de hard disk-uri virtuale pentru a-l. Apoi doar punctul de gazdă le-a şi aveţi toate serverele de lucru perfect din nou. Deci, nu poţi să-hot-muta "serverele rotund la diferite hardware într-o chestiune de minute, mai degrabă decât de oră s-ar lua în mod normal. Este, de asemenea, bune pentru copii de rezervă, puteţi să luaţi un instantaneu al virutal hard-disk, apoi de rezervă pentru a restaura doar înlocui actualul virtuale cu hard-disk de copie de rezervă. Theres încarcă mai multe s-ar putea scrie despre el, şi VMBox nu este singura gazdă maşină virtuală. Theres VMWare, Virtual Server, Virtual PC, Hyper-V, etc, etc Are de asemenea, o foarte bună modalitate de testare lucruri, puteţi haveck naufragia pe o XP a instala, şi şterge-o inapoi pentru a instala noul standard în câteva secunde. Îmi place