![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ollie, stačí sa pozrieť na eBay, existuje niekoľko, ale ísť na jeden, ktorý je nevyužitá, pretože potom sa výrobok kľúč bude platný, vyzývavé a nie na iný stroj.
| |||
| |||
| Promiň Dave .. bolo viac o informatívny odkaz ako "Hej kúpiť tu" odkaz, ale stále vidím vaše miesto. A vďaka thingie, si nejsem jistý, jak moc sa mi, že budem robiť .. ale keď to urobím Ebay'll určite moje prvé miesto volania.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Aha, ok, by mohla byť zaujímavá, ak si to, ale samozrejme je to vaša voľba, pretože je to vaše peniaze. |
|
| |||
| |||
| Jo, dobre viete, keď som tie peniaze ..
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Áno, já předpokládám, že je viac vecí, ktoré by boli v pohode urobiť, ale nemáte rearly získať okolo nej. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nikdy som kúpiť winxp / 200 kláves. Len som nick kľúče od mojich školských PC a privolať m $ říkal im dole hehe
| |||
| |||
| Citácia:
Ale ak by bola voľná peniaze ležiace asi .. Prečo nie! Uvidíme sa vrátim k vám, kdybych si s screenshoty apod
|
| |||
| |||
| budete potrebovať aj slušný počítač spustiť všetky tieto OS to súčasne |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow oveľa lepšie než to, že systém Windows
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Späť na tému virtualizácie je docela cool technológie. Jeho hlavné využitie je na serveroch, a je často používaný pre server consolidation. Predstava je, že ak máte 15 4 roky staré P3 512MB RAM, že v súčasnosti sa všetky rôzne úlohy siete vyžadujú, by bolo lepšie kúpiť dôstojnej 4 servery a potom virtuális serverov medzi dvoma z nich, a ostatné dve dôstojnej servery failovers na prvom mieste. Skutočnú krásu virtualising je, že virtuálny hostiteľa (softvér, ktorý robí virtualising) je vždy rovnaká bez ohľadu na hardvér nainštalovať ho. To znamená, že ak primárny server zomrie (pevný disk krach čokoľvek) stačí uchopiť zbrusu nový server akékoľvek špekulácie, install virtuálneho hostiteľa, a kópia virtuálny pevný disk na to. Potom len bod hostiteľského k nim, a vy ste všetky svoje servery, pracovné dokonale znova. Takže môžete 'hot-ťah' servery kole do hardvéru za pár minút, ako hodín, že by za normálnych okolností. Je tiež dobré pre zálohovanie, môžete si vziať len malý výsek z virutal pevný disk a potom obnoviť zálohu len nahradiť existujúce virtuálny disk so zálohou. Theres zaťaženia viac je možné písať o tom, a VMBox nie je jediný hosť virtuálny stroj. Theres VMWare, Virtual Server, Virtual PC, Hyper-V atď atď Jeho tiež naozaj dobrý spôsob testovania vecí, môžete vrak haveck na XP nainštalovať, a otrite ho späť k inštalácii nového štandardu v sekundách. Páči sa mi