![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Оллие, само погледајте на ебаы, постоји неколико тамо, али да иде на онај који је неискоришћене, а затим као производ кључ ће бити важећа, а дефинитивно не на другом машини.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Даве Сорры .. Било је више од информациони линк од "Хеј купи одавде" линк, али ипак, ја видим Ваш тачку.
И хвала тхингие, Им 'не сигуран како озбиљан сам да ћу то учинити .. али ако ЈА донт Ебаы'лл сигурно бити моја прва тачка позив.
|
|
|||
|
|||
|
Ах, ок, могло би бити занимљиво ако ништа, али наравно то је твој избор, као што је новац.
|
|
|
|||
|
|||
|
Да, добро знаш, кад сам новац ..
|
|||
|
|||
|
Да, ја мислити то је више ствар која би могла бити супер направити, али не реарлы добити око на њега.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ја никада купити УинКСП / 200 тастере. Ја сам само ницк кључеве од мог школског рачунара и телефонирати м $ приповиједао им својим минско хехе
|
|||
|
|||
|
Куоте:
Али ако је било резервних новац који лежи око .. зашто не! Ја ћу се вратити к вама ако ја радим са Сцреенсхотс итд
|
|||
|
|||
|
коју би такође потребан за покретање рачунара пристојне свих оних ОС'с истовремено
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
сјајна лице много боље него што се прозори ствар
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Куоте:
Назад на тему, виртуализација је згодан хладан технологије. Његова главна користите налази се на серверима, и често се користи за служење консолидацији. Идеја се у томе да ако имате 15 од 4 године стара П3 512МБ РАМ-а који тренутно радимо све мреже различитих задатака које је потребна, да би било боље да се купи 4 пристојне серверима и онда виртуалисе серверима између две од њих, и да имају друге две пристојне серверима као фаиловерс за први. Стварне лепоте виртуалисинг је да виртуелни хост (софтвер који ради виртуалисинг) је увек исти без обзира на хардвер ли га инсталирате на. То значи, да ако примарни сервер умре (хард дриве црасх штогод) можете само зграби потпуно нови сервер било спец, инсталирате виртуелни домаћин, и копирајте виртуелни тврди дискови на њега. Тада само бод домаћину на њих, а ви ћете имати све сервере који раде савршено поново. Значи, можете да 'хот-мове' роунд сервере на различите хардверске у неколико минута, а не време да би се нормално. Такође је добар за резервне копије, можете само узети хитац без циљања од вирутал хард диск, а затим се вратити бацкуп праведан заменити садашње виртуелни хард диск са бацкуп. Тхереса оптерећења више бисмо могли писати о томе, и ВМБокс није једина домаћин виртуелни машина. Тхереса ВМУаре, Виртуал Сервер, Виртуал ПЦ, Хыпер-В итд Његова је заиста добар начин тестирања ствари ван, можете олупине хавецк на КСП инсталирате, и избрисати га натраг инсталирате нови стандард у секунди. И лове ит