![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ollie, sadece Ebay bir göz atın, bir kaç var, ama biri için kullanılmayan bir git, sonra ürün anahtarı geçerli olacak ve defiantly başka bir makinede.
| |||
| |||
| Maalesef Dave .. bir "Hey buradan" satın bağlantı ancak, Sizi anlıyorum daha bilgilendirici bağlantı daha oldu. Ve teşekkürler thingie, Ben nasıl ben .. onu yaparız pm ciddi emin için yaşıyorum ama eğer öyle Ebay'll kesinlikle aramanın ilk noktası olabilir.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ah, tamam, ilginç olabilir eğer, ancak yaptığı gibi bunu karşılığında tabii ki bu seçim,'s. |
|
| |||
| |||
| Evet, iyi, ne zaman para var .. biliyorum
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Evet, ben bu yapmak şık olmaz mıydı bir şey daha olduğunu varsayalım, ancak rearly için yaklaşık alamadım. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben WinXP satın almıyorum / 200 tuşları. Ben sadece tuşlara turk okul PC ve onun benim hehe bunları söylüyorum $ metre halka
| |||
| |||
| Alıntı:
Ama vardı yedek karşılığı .. etrafta varolanları neden olmasın! Eğer ekran vb nasıl size geri alırsınız
|
| |||
| |||
| Ayrıca tüm bu OS's aynı anda çalıştırmak için bir bilgisayara ihtiyacı olacak |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| çok Windows şey daha vay
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Geri konu sanallaştırma oldukça iyi teknolojidir. Başlıca kullanım sunucularında ve genellikle sunucu konsolidasyonu için kullanılır. Eğer şebeke gerektiren eski P3 512MB RAM, şu anda tüm farklı görevler bir 15 4 yıl olan düşünce, bu 4 iyi sunucular satın almak ve sonra ikisi arasındaki sunucuları sanallaştırın, daha iyi olacak olan ve diğer var ilk olarak iki failovers iyi sunucular. Konsolide etmek ve sanallaştırmak ve gerçek güzellik bu konsolide etmek ve sanallaştırmak yapar bu sanal host (yazılım) her zaman onu yüklemek ne donanım aynı olmasıdır. Bu, eğer ana sunucusu (sabit disk kazasında ölür o ne olursa olsun) sadece, herhangi bir özel yepyeni bir sunucu yakala için sanal sunucu kurmak ve bu sanal sabit diskler kopyası anlamına gelir. Sonra, kendilerine ev sahibi gelin ve tüm sunucuların mükemmel tekrar çalışma var. Dakikalık bir konuda farklı donanım Yani edemem sıcak taşımak 'sunucularınız yuvarlak yerine normal alacak ve saat. Ayrıca, yedekleme için iyi olduğunu, sadece ve sadece yedekleme ile şimdiki sanal sabit disk yerine yedek geri yüklemek için virutal sabit disk fotoğrafını çekebilirsiniz. Theres yükler daha fazla bu konuda yazabilirsiniz ve VMBox tek ana sanal makine değildir. Theres VMWare, Virtual Server, Virtual PC, Hyper-V vs vs Şeyler deneme Bu da çok iyi bir şekilde, bir XP yüklerseniz, haveck kaza ve yeni geri silmek yüklemek standart saniye. I love it