![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Оллі, просто подивіться на Ebay, є там декілька, але йти, той який не використовується, оскільки в цьому випадку ключ продукту, будуть недоступними, і демонстративно не на іншій машині.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Вибачте Дейв .. це було більше, ніж інформаційний зв'язок "Ей купувати тут", але все-таки, я вас розумію.
І завдяки штука, я не впевнений, наскільки серйозно я, що я це зроблю .. Але якщо я Ebay'll безсумнівно, буде моя перша точка дзвінка.
|
|
|||
|
|||
|
Ах, добре, може бути цікава, якщо ви робите, але, звичайно, це ваш вибір, як це ваші гроші.
|
|
|
|||
|
|||
|
Так, ну ви знаєте, коли у мене є гроші ..
|
|||
|
|||
|
Так, я вважаю, це швидше те, що було б класно зробити, але ви не rearly обійти її.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я ніколи не купую WinXP / 200 ключів. Я просто людиною ключі від моєї школи комп'ютери і кільця до M $ говорив їм свої мінно Hehe
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Але якщо є зайві гроші були валяються .. чому б і ні! Я повернуся до вас, якщо я з скріншот т.д.
|
|||
|
|||
|
Вам також буде потрібно гідний комп'ютер для запуску всіх цих ОС одночасно
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Wow набагато краще, ніж річ Windows
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Цитата:
Повернімося до нашої теми, віртуалізація є досить прохолодно технологій. Її основна використання на серверах, і часто використовується для консолідації серверів. Ідея полягала в тому, що якщо у вас є 15 з 4-річний P3 512Mb RAM, що в даний час роблять все розмаїття завдань, що вимагають мережу, було б краще купити 4 гідною сервери та віртуалізація сервера між двома з них, і інші два гідних серверів failovers для першого. Справжня краса віртуалізації є те, що віртуальний хост (програмне забезпечення, яке робить віртуалізації) завжди однакова на будь-якому пристрої, Ви встановите його. Це означає, що, якщо первинний сервер вмирає (жорсткого диска незалежно), ви можете просто схопити новий сервер будь-якої специфікації встановити віртуальний хост, та копії віртуальних жорстких дисків до нього. Тоді просто вказати в якості приймають, і у вас є для всіх серверів робочих чудово знову. Ваш так можна "гарячих рух" круглого сервери на різне обладнання в лічені хвилини, а не годинник, як правило, це прийняти. Він також хороший для резервного копіювання, ви можете просто взяти знімок virutal жорсткому диску, а потім відновити резервну копію тільки замінити поточний віртуальний жорсткий диск з резервної копії. Theres навантаження більше можна було б написати про це, і VMBox не тільки розміщення віртуальних машин. Theres VMware, Virtual Server, Virtual PC, Hyper-V т.д і т.п. Його також дуже хороший спосіб тестування речі, ви можете зірвати haveck на XP встановити, і знищити його назад в установку нових стандартів у секундах. Я люблю його