![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей някой има инсталирана успешно на Linux VAIO CR серия лаптопи. Аз просто я е купил и искате да инсталирате Линукс на това! Имам един часа по подразбиране C: дял в тази може някой да ми помогне! |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Линукс идва с дял ръководител безплатно.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Sony VAIO vgn-sz47cn тетрадка - Не CD-ROM, как да инсталирате Windows? | fsraja | Windows операционни системи | 1 | 26 май 2009 г. 06:44 |
| Има ли Linux Distro Това преподава Можете Linux | pest79456 | Linux & Алтернативни OS | 2 | 23rd Апр 2009 13:26 |
| Sony VAIO лаптоп Kernel_Inpage_Data_Error BSOD След Фреш OS Инсталирайте | Smitherz | Лаптопи, Mobiles & текст | 13 | 23rd Feb 2009 07:43 |
| Инсталирайте Windows Над Linux за HP Compaq 2133 Netbook | gmcomputerservices | Windows операционни системи | 5 | 17 Feb 2009 06:39 |
| За обновяване на VAIO CR363 RAM | Tushar Mehta | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 27 Юли 2008 15:53 |
| Нишка Инструменти | |
| |