![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj někdo dostal Linux nainstalován na sérii notebooků VAIO ČR. Koupil jsem ji a chcete instalovat Linux na tom! Mám tím výchozí C: v této oblasti může mi někdo pomoct! |
|
| |||
| |||
| Citace:
Linux je dodávána s oblast manažer zdarma.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Sony VAIO vgn-sz47cn notebook - No CD-rom, jak nainstalovat Windows? | fsraja | Operační systémy Windows | 1 | 26. května 2009 06:44 |
| Existuje Linux distro To učí Nacházíte Linux | pest79456 | Linux & Alternativní OS | 2 | 23. dubna 2009 13:26 |
| Sony VAIO Laptop Kernel_Inpage_Data_Error BSOD Po Čerstvé OS Instalace | Smitherz | Notebooky, Mobily a PDA | 13 | 23. února 2009 07:43 |
| Po instalaci Windows na Linux HP Compaq 2133 Netbook | gmcomputerservices | Operační systémy Windows | 5 | 17. únor 2009 06:39 |
| Pro modernizaci VAIO CR363 RAM | Tushar Mehta | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 27. červenec 2008 15:53 |
| Thread Nástroje | |
| |