![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου έχεις κανέναν Linux εγκατασταθεί με επιτυχία σε σειρά VAIO CR laptop. Μόλις αγόρασα και θέλετε να εγκαταστήσετε το Linux σε αυτό! Έχω μία από προεπιλογή C: διαμέρισμα σε αυτό το μπορεί κανείς να με βοηθήσει!! |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Linux έρχεται με ένα διαμέρισμα διαχειριστής δωρεάν.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Sony VAIO VGN-sz47cn notebook - Δεν το CD-ROM, πώς μπορώ να εγκαταστήσετε τα Windows; | fsraja | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 26η Μαΐου 2009 06:44 |
| Υπάρχει Linux Distro Αυτό Διδάσκει Μπορείτε Linux | pest79456 | Linux & Εναλλακτικές OS | 2 | 23 Απρ 2009 13:26 |
| Sony VAIO Laptop Kernel_Inpage_Data_Error BSOD Μετά Fresh OS Install | Smitherz | Laptops, Κινητά & PDA | 13 | 23 Φεβ 2009 07:43 |
| Κατά τη διάρκεια εγκατάστασης των Windows το Linux για HP Compaq 2133 Netbook | gmcomputerservices | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 17 Φεβ 2009 06:39 |
| Για την αναβάθμιση VAIO CR363 RAM | Tushar Mehta | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 27 Ιουλ 2008 15:53 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |