manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Linux OS i alternativna

Register

Želite instalirati Linux na Vaio CR363!

Reply

Thread Tools
Old 26 srp 2008, 00:00
Novi član grupe

Default Želite instalirati Linux na Vaio CR363!

Hej iko dobio Linux uspješno instaliran na CR serije Vaio laptopa.
Ja sam upravo kupila ga i želite instalirati Linux na to!
Imam jedan po defaultu C: particije na tom

može bilo tko pomoć mene!
Old 30 srp 2008, 05:41
Donatorska Grupa

Default Želite instalirati Linux na Vaio CR363!

Quote:
Originally Posted by Tushar Mehta View Post
Hej iko dobio Linux uspješno instaliran na CR serije Vaio laptopa.
Ja sam upravo kupila ga i želite instalirati Linux na to!
Imam jedan po defaultu C: particije na tom

može bilo tko pomoć mene!
Pretpostavljam ste mislili dual-boot? Većina će distros veličinu c: i promijeniti boot manager na dual boot. Pokušajte openSUSE.

Linux dolazi s partition manager besplatno.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Sony Vaio vgn-sz47cn tefter - Nema CD-rom, kako mogu instalirati sustav Windows? fsraja Windows Operating Systems 1 26. svibanj 2009 06:44
Postoji Linux distro To uči Vi Linux pest79456 Linux OS i alternativna 2 23. travanj 2009 13:26
Sony Vaio Laptop Kernel_Inpage_Data_Error BSOD Nakon Instalacija OS Fresh Smitherz Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 13 23. veljača 2009 07:43
Tijekom instaliranja sustava Windows Linux na HP 2133 Compaqa Netbook gmcomputerservices Windows Operating Systems 5 17. veljača 2009 06:39
Za nadogradnju Vaio CR363 RAM Tushar Mehta CPU, Matične ploče i RAM 3 27. srpnja 2008 15:53
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.