kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Linux és OS Alternatív

Register

Szeretné telepíteni Linux VAIO CR363!

Reply

Téma eszközök
Old Július 26 2008, 00:00
Új tag Csoport

Default Szeretné telepíteni Linux VAIO CR363!

Hé Van Linux telepítése sikeresen VAIO CR sorozat laptop.
Én most vettem, és szeretné, hogy a Linux telepítéséhez!
Én alapesetben egy C: partíciót, hogy

Can anybody help me!
Old Július 30 2008, 05:41
Donor Group

Default Szeretné telepíteni Linux VAIO CR363!

Idézet:
Originally Posted by Tushar Mehta View Post
Hé Van Linux telepítése sikeresen VAIO CR sorozat laptop.
Én most vettem, és szeretné, hogy a Linux telepítéséhez!
Én alapesetben egy C: partíciót, hogy

Can anybody help me!
Gondolom, úgy érted, dual-boot? A legtöbb distros majd átméretezheted c: és a változás a boot manager kettős elindulni. Próbálja openSUSE.

Linux érkezik egy-egy partíció manager for free.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Sony VAIO VGN-sz47cn notebook - Nincs CD-ROM, hogyan tudom telepíteni a Windows? fsraja A Windows operációs rendszerek 1 26. május 2009 06:44
Van egy Linux Distro Ez bemutatja, Linux pest79456 Linux és OS Alternatív 2 23. április 2009 13:26
Sony VAIO laptop Kernel_Inpage_Data_Error BSOD után friss OS Felszerel Smitherz Laptopok, PDA-k & Mobiles 13 23. február 2009 07:43
Telepítse a Windows mint a Linux a HP Compaq 2133 Netbook gmcomputerservices A Windows operációs rendszerek 5 17. február 2009 06:39
A korszerűsítés VAIO CR363 RAM Tushar Mehta Processzorok, alaplapok és RAM 3 27. július 2008 15:53
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.