![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé Van Linux telepítése sikeresen VAIO CR sorozat laptop. Én most vettem, és szeretné, hogy a Linux telepítéséhez! Én alapesetben egy C: partíciót, hogy Can anybody help me! |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Linux érkezik egy-egy partíció manager for free.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Sony VAIO VGN-sz47cn notebook - Nincs CD-ROM, hogyan tudom telepíteni a Windows? | fsraja | A Windows operációs rendszerek | 1 | 26. május 2009 06:44 |
| Van egy Linux Distro Ez bemutatja, Linux | pest79456 | Linux és OS Alternatív | 2 | 23. április 2009 13:26 |
| Sony VAIO laptop Kernel_Inpage_Data_Error BSOD után friss OS Felszerel | Smitherz | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 13 | 23. február 2009 07:43 |
| Telepítse a Windows mint a Linux a HP Compaq 2133 Netbook | gmcomputerservices | A Windows operációs rendszerek | 5 | 17. február 2009 06:39 |
| A korszerűsítés VAIO CR363 RAM | Tushar Mehta | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 27. július 2008 15:53 |
| Téma eszközök | |
| |