mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Linux & Alternative OS

Register

Noriu įdiegti Linux VAIO CR363!

Reply

Temos įrankiai
Old Liepa 26, 2008, 00:00
Naujas Narys

Default Noriu įdiegti Linux VAIO CR363!

Ei kas pateko Linux įdiegtas sėkmingai VAIO CR serijos nešiojamąjį kompiuterį.
Aš ką tik nusipirkau tai ir nori įdiegti Linux, jog!
Aš pagal nutylėjimą C: disko nes

Can anybody help me!!
Old Liepa 30, 2008, 05:41
Donorų grupės

Default Noriu įdiegti Linux VAIO CR363!

Citata:
Originally Posted by Tushar Mehta View Post
Ei kas pateko Linux įdiegtas sėkmingai VAIO CR serijos nešiojamąjį kompiuterį.
Aš ką tik nusipirkau tai ir nori įdiegti Linux, jog!
Aš pagal nutylėjimą C: disko nes

Can anybody help me!!
Manau jums tai dual-boot? Dauguma distros bus resize C: ir keisti Boot Manager dvigubos įkrovos. Gauta openSUSE.

Linux ateina su Partition Manager nemokamai.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
SONY VAIO VGN-sz47cn Notebook - Nr CD-ROM, kaip įdiegti Windows? fsraja Windows "operacinės sistemos 1 Gegužė 26, 2009 06:44
Ar yra Linux Distro kuri moko Jūs Linux pest79456 Linux & Alternative OS 2 Balandis 23, 2009 13:26
Sony VAIO Laptop Kernel_Inpage_Data_Error BSOD Po Fresh OS įdiegimas Smitherz Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 13 23 vasaris 2009 07:43
Įdiekite Windows Per Linux 2.133 HP Compaq Netbook gmcomputerservices Windows "operacinės sistemos 5 17 vasaris 2009 06:39
Modernizavimo VAIO CR363 RAM Tushar Mehta CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 3 27 liepa 2008 15:53
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.