![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei kas pateko Linux įdiegtas sėkmingai VAIO CR serijos nešiojamąjį kompiuterį. Aš ką tik nusipirkau tai ir nori įdiegti Linux, jog! Aš pagal nutylėjimą C: disko nes Can anybody help me!! |
|
| |||
| |||
| Citata:
Linux ateina su Partition Manager nemokamai.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| SONY VAIO VGN-sz47cn Notebook - Nr CD-ROM, kaip įdiegti Windows? | fsraja | Windows "operacinės sistemos | 1 | Gegužė 26, 2009 06:44 |
| Ar yra Linux Distro kuri moko Jūs Linux | pest79456 | Linux & Alternative OS | 2 | Balandis 23, 2009 13:26 |
| Sony VAIO Laptop Kernel_Inpage_Data_Error BSOD Po Fresh OS įdiegimas | Smitherz | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 13 | 23 vasaris 2009 07:43 |
| Įdiekite Windows Per Linux 2.133 HP Compaq Netbook | gmcomputerservices | Windows "operacinės sistemos | 5 | 17 vasaris 2009 06:39 |
| Modernizavimo VAIO CR363 RAM | Tushar Mehta | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 27 liepa 2008 15:53 |
| Temos įrankiai | |
| |