![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut Are cineva Linux instalat cu succes pe VAIO CR serie de laptop. L-am cumpărat-o, şi doriţi să instalaţi Linux pe care! Am avea, în mod implicit o C: partiţia în care poate cineva să mă ajute! |
|
| |||
| |||
| Citat:
Linux vine cu o partiţie manager gratuit.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
![]() |
|
| Marcaje |
Similar Threads | ||||
| Fir | Thread Starter | Forum | Răspunsurile | Ultimul mesaj |
| Sony VAIO vgn-sz47cn notebook - Nu CD-ROM-ul, cum pot instala Windows? | fsraja | Sisteme de operare Windows | 1 | 26 mai 2009 06:44 |
| Există o distribuţie Linux care predă Aveţi Linux | pest79456 | Sistem de operare Linux şi Alternative | 2 | 23 aprilie 2009 13:26 |
| Laptop Sony VAIO Kernel_Inpage_Data_Error BSOD După proaspete OS Install | Smitherz | Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri | 13 | 23 februarie 2009 07:43 |
| Instalare Windows peste Linux pe HP Compaq 2133 Netbook | gmcomputerservices | Sisteme de operare Windows | 5 | 17 februarie 2009 06:39 |
| Pentru modernizarea VAIO CR363 RAM | Tushar Mehta | Procesoare, Placi de baza si RAM | 3 | 27 iulie 2008 15:53 |
| Thread Tools | |
| |