![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj niekto dostal Linux nainštalovaný na sériu notebookov VAIO ČR. Koupil jsem ji a chcete inštalovať Linux na tom! Mám tým predvolené C: v tejto oblasti môže mi niekto pomoct! |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Linux je dodávaná s stredisko manažér zadarmo.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Sony VAIO VGN-sz47cn notebook - No CD-rom, ako nainštalovať Windows? | fsraja | Operačné systémy Windows | 1 | 26. mája 2009 06:44 |
| Existuje Linux distro To učia Nachádzate Linux | pest79456 | Linux & Alternatívne OS | 2 | 23. apríla 2009 13:26 |
| Sony VAIO Laptop Kernel_Inpage_Data_Error BSOD Po Čerstvé OS Inštalácia | Smitherz | Notebooky, Mobily a PDA | 13 | 23. februára 2009 07:43 |
| Po inštalácii Windows na Linux HP Compaq 2133 Netbook | gmcomputerservices | Operačné systémy Windows | 5 | 17. február 2009 06:39 |
| Pre upgrade vaio CR363 RAM | Tushar Mehta | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 27. júl 2008 15:53 |
| Thread Tools | |
| |