![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Какви са предимствата / недостатъците на инсталиране на Linux като основна операционна система? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A жребий на софтуер е Windows само така неравностойно положение могат да бъдат някои неща няма да работи.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лош устройство поддръжка (в зависимост от това какъв вид хардуер имате), необходимостта от капитана на терминала, тя е просто различно от OS, която е вероятно да се използва. Тя не е наистина Desktop OS.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Основните предимства са, че се работи бързо, тъй като е необходимо по-малко системни ресурси, отколкото Windows. То също е безплатно.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То зависи onw шапка хардуер който имате.
За съжаление все още има много глупави comapnies че дразня на Линукс потребителите, като Просто казвам, не Linux драйвери! Често пъти ще има начини около нея, или по-малко стандартни шофьорите, че ще работи достатъчно добре, за това, което искаш да направиш. Като цяло обаче, всеки софтуер, който знаем от Windows има еквивалент в Linux и ако това не е достатъчно добра за вас, можете да използвате нещо такова вино! Моята система: Сателит Toshiba A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Фактът, че е свободна .. ![]() За да бъдем честни, че той е по-добре приспособени към сървъри.
|
| |||
| |||
| Смешни isn't IT, Компютри сок работи на Linux, не би го някакъв друг начин, противоположно на моя компютър предпочитание. |
|
| |||
| |||
| Аха. Много по-стабилна. Много по-надежден. Много по-ефикасно. Мога да продължа. Какъв uptimes Разбра ли за CJ сървър?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Имате нужда от Apache предимно. Провеждане на CentOS, Virtuzzo, Plesk. Uptime се твърди, освен когато пренатоварване на сървъра или ще получите ddos'd, които не могат да се помогне. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хмм изглежда да е много погрешно схващане тук.
Linux е всъщност на мястото, където той е в борба с Mac и Windows. тя е повече от готова за десктопа и то действително работи повече от всеки друг хардуер OS. водачите arent бедните. всичките ми системи тичам вън от полето с новото Ubuntu. Очевидно тя приучавам тичам прозорец заявление, защото Windows приложения, но това е софтуер за всичко, а аз намерих софтуер, за да бъде много по-стабилна и много бързо. Вие също трябва да DONT капитана терминал на всички, ще трябва да използват най-терминал, когато нещо се обърка, защото хората онлайн пост командния че фиксира проблем, това може да бъде направено чрез GUI, но това ще отнеме много повече време за възложи чрез жребие от менюто на, когато обикновено команда и въведете ще го направи в един миг. предимствата? освобождавам бърз стабилен лекота на използване (само защото isn't като Windows не е трудно да се използва, очевидно ще трябва да научат нови начини, но този не извинение да каже своята сложно.) инсталиране на софтуер е бързо, лесно, безплатно ох и Споменах ли свободен? недостатъците Не всички кодирани софтуер за Windows се пренесли към Linux. Не всички хардуерни продавачите доставка Linux драйвери (макар и доста да NVIDIA, ATI, Intel, ASUS .... и много повече) Моята система: Cewy на чудно macine
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Има ли Linux Distro Това преподава Можете Linux | pest79456 | Linux & Алтернативни OS | 2 | 23rd Апр 2009 13:26 |
| Предимства на Windows Media Center Extender | dfr200764 | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 20 декември 2008 14:51 |
| Опитвате се да отидете на Linux | стъкленица | Linux & Алтернативни OS | 1 | 2-ро Фев 2008 03:31 |
| Помощ за Linux | Aners92 | Linux & Алтернативни OS | 3 | 30 януари 2008 год. 03:29 |
| Използване на Dell - знам предимствата и недостатъците на използването му | freckles211 | Общи Хардуер Чат | 4 | 16-то Март 2007 05:56 |
| Нишка Инструменти | |
| |