![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Jaké jsou výhody a nevýhody instalovat Linux jako svůj hlavní OS?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Spousta softwaru Windows jen tak nevýhodou by mohlo být něco nebude fungovat.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nevyhovující zařízení podporovat (v závislosti na tom, jaký druh hardwaru máte), nutnost ovládat terminál, to je prostě odlišné od OS jste pravděpodobně zvyklí.
Není to opravdu desktopového OS.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Můj systém: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mezi hlavní výhody patří to, že se spouští rychleji, protože potřebují méně systémových zdrojů než Windows. Je také zdarma.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Záleží onw klobouk hardware máte.
Bohužel je stále ještě hodně hloupé comapnies, které obtěžují uživatele Linuxu, které se prostě říct, no linux ovladače! Často krát se způsoby, jak kolem něj nebo alespoň standardní ovladače, které budou fungovat stejně dost na to, co chcete dělat. Obecně však jakýkoli software, které znáte z Windows má ekvivalent v Linuxu a pokud to není dost dobré pro vás, můžete použít něco jako víno! Můj systém: Toshiba Satelite A200-28p
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Skutečnost, že je zdarma ..
![]() Chcete-li být upřímný i když je vhodnější pro servery.
|
|
|||
|
|||
|
Funny isnt to, Computer Juice běží na Linuxu, by neměla mít jiným způsobem, opačný k počítači přednost.
|
|
|
|||
|
|||
|
Jo. Mnohem stabilnější. Mnohem spolehlivější. Mnohem efektivnější. Mohl bych pokračovat.
Jaký uptimes si získat pro CJ serveru?
|
|||
|
|||
|
Apache potřebují nejvíce. Běží na CentOS, Virtuzzo, Plesk.
Uptime je pevná, s výjimkou případů, kdy jsem přetížení serveru nebo máme ddos'd, který nemůže být pomoženo. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
hmm, zdá se být hodně mylná zde.
linux je skutečně v místě, kde je nepřátelský Mac a Windows. je více než připraveni na plochu a to vlastně běží více hardware než jakýkoli jiný systém. řidičů arent chudých. všech mých systémů vyběhnout z krabice s novým ubuntu. a samozřejmě to zvyklý běh okna aplikace, protože okna aplikace, ale je software pro všechno a já jsem našel software, které mají být mnohem stabilnější a mnohem rychlejší. Také vás dont potřeba mistr terminálu vůbec, budete muset použít terminál nejvíce, když něco pokazí, protože lidé online post a příkaz, který řeší problém, může to být provedeno přes GUI, ale to by trvalo mnohem déle, aby uložila vás hodně menu, když je jednoduchý a zadejte příkaz bude to v jediném okamžiku. výhody? volný rychlý stabilní snadnost použití (právě proto, že rád isnt okna nedělá to těžké použití, samozřejmě budete muset naučit nové způsoby, ale to je neomlouvá říci své komplikované.) instalace software je rychlý, jednoduchý, zdarma ach, a to i zmínka zdarma? nevýhody ne všechny kódované software pro Windows je portován na Linux. ne všichni prodejci hardware dodávky linux ovladače (i když hodně udělat nVidia, ATI, Intel, ASUS .... a mnoho dalších) Můj systém: Cewy se divit Macine
|