![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ποια είναι τα πλεονεκτήματα / μειονεκτήματα που προκύπτουν από την εγκατάσταση του Linux ως κύριο OS; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μια παρτίδα του λογισμικού των Windows είναι μόνο έτσι σε μειονεκτική θέση θα μπορούσε να είναι κάποια πράγματα δεν θα λειτουργήσει.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κακή συσκευή υποστήριξης (ανάλογα με το είδος του υλικού που έχετε), της αναγκαιότητας να έχει τον έλεγχο του τερματικού σταθμού και ότι αποτελεί απλώς διαφορετικό από το λειτουργικό σύστημα είστε πιθανό να χρησιμοποιηθεί. Δεν είναι στην πραγματικότητα ένα desktop OS.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τα κυριότερα πλεονεκτήματα είναι ότι είναι αντίθετη με ταχύτερους ρυθμούς, δεδομένου ότι χρειάζονται λιγότερο σύστημα πόρων από τα παράθυρα. Είναι επίσης δωρεάν.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εξαρτάται onw καπέλο υλικό που έχετε.
Δυστυχώς υπάρχουν ακόμη πολλά ηλίθια comapnies που ενοχλούν τους χρήστες του Linux από μόνο λέει, δεν τους οδηγούς linux! Συχνά φορές θα υπάρχουν μέσα ή γύρω από αυτό τουλάχιστον πρότυπο οδηγοί που μπορεί να λειτουργήσει αρκετά καλά για το τι θέλετε να κάνετε. Γενικά, ωστόσο, κάποια λογισμικά γνωρίζετε από το Windows έχει ένα ισοδύναμο σε Linux και αν δεν είναι αρκετά καλό για σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάτι σαν Κρασί! Το σύστημά μου: Toshiba Satellite A200-28ιζ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το γεγονός ότι είναι δωρεάν .. ![]() Για να είμαι ειλικρινής αν και είναι καλύτερα προσαρμοσμένες στις διακομιστές.
|
| |||
| |||
| Αστεία isn't it, Computer Juice τρέχει σε Linux, δεν θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε άλλο τρόπο, αντίθετα με τον υπολογιστή μου προτίμηση. |
|
| |||
| |||
| Ναι. Πολύ πιο σταθερή. Πολύ πιο αξιόπιστη. Πολύ πιο αποτελεσματικές. Θα μπορούσα να συνεχίσω. Τι είδους uptimes έχετε κάνει για το διακομιστή CJ;
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ανάγκη apache κυρίως. Τρέχοντας σε CentOS, Virtuzzo, Plesk. Uptime είναι στερεά, εκτός όταν η υπερφόρτωση server ή θα έχουμε ddos'd που δεν μπορεί να βοήθησε. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χμμ, φαίνεται να είναι μια μεγάλη παρανόηση εδώ.
Linux είναι πράγματι στο σημείο όπου είναι υποστηρίζοντας με mac και τα παράθυρα. είναι περισσότερο από έτοιμοι για την επιφάνεια εργασίας και στην πραγματικότητα τρέχει πιο υλικού από οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό σύστημα. οδηγούς arent φτωχούς. όλα μου τα συστήματα από το κουτί με το νέο ubuntu. και προφανώς αυτό wont τρέχει windows εφαρμογή, γιατί τα παράθυρα εφαρμογών αλλά έχει τα πάντα για το λογισμικό και το λογισμικό που βρήκα να είναι πολύ πιο σταθερή και πολύ πιο γρήγορα. Επίσης, πρέπει να σας dont πλοίαρχος τερματικό σε όλα, θα πρέπει να χρησιμοποιεί το τερματικό πλέον όταν κάτι πάει στραβά, γιατί οι άνθρωποι online μετά μια εντολή που διορθώνει το θέμα, αυτό μπορεί να γίνει μέσω GUI αλλά θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να σας μέσω παρτίδων του μενού του, όταν μια απλή εντολή και θα τεθεί το κάνουμε μέσα σε μια στιγμή. τα πλεονεκτήματα; ελεύθερος γρήγορος σταθερό η ευκολία χρήσης (απλά και μόνο επειδή ήθελε isn't παράθυρα δεν καθιστά δύσκολη την χρήση του, προφανώς θα πρέπει να μάθουν νέους τρόπους αλλά thats δεν αποτελεί δικαιολογία για να πω την περίπλοκη.) εγκατάσταση του λογισμικού είναι γρήγορη, εύκολη, ελεύθερη Ω και έκανε μνεία i δωρεάν; μειονεκτήματα δεν κωδικευμένων λογισμικού για όλα τα παράθυρα είναι η φορητότητα για linux. δεν είναι όλες οι πωλητές προμήθεια υλικού linux οδηγούς (αν και πολλοί κάνουν nvidia, ATI, Intel, asus .... και πολλά άλλα) Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Υπάρχει Linux Distro Αυτό Διδάσκει Μπορείτε Linux | pest79456 | Linux & Εναλλακτικές OS | 2 | 23 Απρ 2009 13:26 |
| Πλεονεκτήματα του Windows Media Center Extender | dfr200764 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 20 Δεκ. 2008 14:51 |
| Προσπαθώντας να πάει στο linux | ποτήρι | Linux & Εναλλακτικές OS | 1 | 2η Φεβ 2008 03:31 |
| Βοήθεια για Linux | Aners92 | Linux & Εναλλακτικές OS | 3 | 30 Ιαν 2008 03:29 |
| Χρησιμοποιώντας dell - να γνωρίζει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης που | freckles211 | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 16 Μαρ 2007 05:56 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |