![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Koje su prednosti / nedostaci instalirate Linux kao svoj glavni OS? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Puno je Windows softver pa jedini hendikep može biti nekih stvari neće funkcionirati.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Slabo uređaj podrška (ovisno o tome koju vrstu hardware imate), potreba za glavnog terminala, to su jednostavno drugačiji od OS ćete vjerojatno naviknut. To nije stvarno desktop OS.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Glavne prednosti, koje su se pokreće brže, jer je potrebno manje sistemskih resursa od prozora. Također je besplatno.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovisi onw šešir hardver imate.
Nažalost još uvijek postoji dosta glupo comapnies da ozlovoljiti Linux korisnicima jednostavno govoreći, nijedan linux drivera! Često puta će biti oko načina ili barem standard vozača koji će raditi dovoljno dobro za ono što želite učiniti. Općenito međutim, bilo koji softver znate iz Windows ima ekvivalent u Linuxu, a ako to nije dovoljno dobar za vas, možete koristiti nešto poput vina! My System: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Činjenica da je slobodan .. ![]() Da budem iskren iako je pogodnije za poslužitelje.
|
| |||
| |||
| Smiješno nije to, Computer soka radi na Linuxu, ne bi ga bilo koji drugi način, nasuprot moj PC preferencama. |
|
| |||
| |||
| Yep. Mnogo više stabilna. Mnogo pouzdaniji. Mnogo učinkovitiji. Sam mogao ići dalje. Koju vrstu uptimes da li vi dobiti za CJ servera?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Trebate apache uglavnom. Trčanje na CentOS, Virtuzzo, Plesk. Produženje rada je kruto, osim kada sam preopterećenje servera ili ćemo dobiti ddos'd koji se ne mogu pomogao. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm čini se da je puno pogrešno shvatanje ovdje.
Linux je, u stvari, na mjestu gdje je to mac sa contending i prozore. to je više nego spreman za desktop i ona zapravo pokreće više od svih drugih hardverskih os. vozači arent siromasima. svi moji sustavi istjecati u kutiju s novom Ubuntu. i očito je navika pokrenuti windows aplikacije, windows aplikacije, jer postoji ali je softver za sve i softver Otkrio sam da se mnogo više stabilna i puno brže. također vam ne trebaju svladati terminala na svim, morat ćete koristiti većini terminala kada nešto pođe krivo, jer narod post online naredbu da popravlja problem, ovo se može uraditi preko GUI ali to će potrajati puno duže uputiti vas kroz mnoštvo meni je od kada je jednostavna i upišite naredbu će to učiniti u instant. prednosti? slobodno brzo stabilan jednostavnost korištenja (samo zato što nije poput Windows ne čine ga teško koristiti, očito morat ćete naučiti nove načine, ali ni taj izgovor da kažem svojoj komplicirano.) Instalacija softvera je brz, jednostavan, besplatan oh i sam spomenuo besplatno? nedostaci nisu svi softver kodira za prozore se koristiti na Linuxu. nisu svi dobavljači hardvera opskrba linux drivere (iako mnogo učiniti nvidia, ATI, Intel, ASUS .... i puno više) My System: Cewy je čudo macine
|