![]() |
|
| |||
| |||
| מהם היתרונות / disadvantages של לינוקס התקנת מערכת ההפעלה, כמו הראשי שלך? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הרבה תוכנת Windows בלבד כך חסרון יכול להיות כמה דברים לא יעבדו.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| המכשיר תומך ירודה (תלוי איזה סוג של חומרה יש לך), על הצורך של מנהל המסוף, זה פשוט להיות שונה מזה של מערכת ההפעלה, אתה צפוי בעבר. זה לא ממש שולחן העבודה של מערכת ההפעלה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היתרונות העיקריים הם כי הוא פועל מהר יותר, כיוון שהוא צורך פחות משאבי מערכת מ-Windows. זה גם בחינם.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה תלוי onw הכובע חומרה יש לך.
לצערי יש עדיין הרבה טיפש comapnies כי להרגיז את משתמשי לינוקס על ידי רק אומר, לא Linux נהגים! הרבה פעמים פעמים יהיו דרכים לעקוף את זה או לפחות רגילה הנהגים כי יעבוד מספיק טוב בשביל מה שאתה רוצה לעשות. עם זאת, בדרך כלל, לכל תוכנה שאתה מכיר מ-Windows יש מקבילה ב לינוקס, ואם זה לא מספיק טוב בשבילך, אתה יכול להשתמש במשהו כמו יין! המערכת שלי: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| העובדה היא בחינם .. ![]() למען האמת, למרות שהוא מתאים יותר לשרתים.
|
| |||
| |||
| זה מצחיק isn't, מיץ המחשב פועל על לינוקס, לא צריך את זה בכל דרך אחרת, מול המחשב שלי העדפה. |
|
| |||
| |||
| כן. הרבה יותר יציבה. הרבה יותר אמין. הרבה יותר יעיל. אני יכול להמשיך. איזה סוג של uptimes אתה מקבל את השרת ג 'יי?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| צריך בעיקר Apache. לפעול על CentOS, Virtuzzo, Plesk. Uptime הוא מוצק, למעט כאשר אני יתר על השרת או שאנו מקבלים ddos'd אשר אין מנוס. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אממ נראה הרבה misconception כאן.
לינוקס היא בעצם בנקודת איפה זה contending עם Mac ו-Windows. הוא יותר מאשר מוכן על שולחן העבודה, וזה בעצם פועל יותר חומרה מאשר כל מערכת הפעלה אחרת. נהגים arent גרועה. כל המערכות שלי נגמרים של התיבה עם Ubuntu החדש. ואת זה כמובן wont להריץ Windows Application, כי שם יישומי חלונות אבל יש לו תוכנה לכל דבר ומצאתי את התוכנה כדי להיות הרבה יותר יציב והרבה יותר מהר. גם אתה צריך dont יחידת מסוף בכלל, תצטרך להשתמש ביותר מסוף כאשר מגיע משהו לא בסדר, כי אנשים מקוון לכתוב פקודה כי מתקן את הבעיה, ניתן לעשות זאת דרך GUI אבל היה לוקח הרבה יותר כדי להנחות אותך לאורך הרבה מתוך התפריט של כאשר הפקודה והזן פשוט תעשה את זה מיידית. היתרונות? חופשי מהיר יציבה קלות שימוש (רק בגלל זה isn't כמו חלונות לא עושה את זה קשה להשתמש בו, מן הסתם תצטרך ללמוד דרכים חדשות thats אבל שום תירוץ להגיד את מסובך.) תוכנת ההתקנה היא מהירה, קלה, ללא תשלום אה וגם עשינו אני אזכור בחינם? disadvantages לא כל קוד התוכנה של חלונות על לינוקס הוא ported. לא כל ספקי החומרה לספק Linux נהגים (אם כי הרבה לעשות Nvidia, ATI, Intel, ASUS .... והרבה יותר) המערכת שלי: Cewy של פלא macine
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Is there a Linux Distro זה מלמד את לינוקס | pest79456 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 2 | 23 אפריל 2009 13:26 |
| היתרונות של Windows Media Center Extender | dfr200764 | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 20 דצמבר 2008 14:51 |
| מנסה ללכת Linux | Beaker | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 1 | 2nd פברואר 2008 03:31 |
| עזרה עבור לינוקס | Aners92 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 3 | עד ה -30 בחודש ינואר 2008 03:29 |
| השימוש Dell - יודע את היתרונות ואת disadvantages של אותו משתמש | freckles211 | כללי חומרה צ 'אט | 4 | 16th מרץ 2007 05:56 |
| שרשרת כלים | |
| |