![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kokie privalumai / trūkumai diegti Linux kaip pagrindinę savo OS? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Programinės įrangos siuntos yra tik "Windows", kad trūkumas gali būti kai kurių dalykų neveikia.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Blogas prietaiso pagalba (priklausomai nuo to, kokios aparatinės įrangos jums), būtinybė meistras terminalo, tai yra tiesiog skiriasi nuo OS jums tikriausiai anksčiau. It's not really Desktop OS.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pagrindiniai privalumai yra tai veikia greičiau, nes reikia mažiau sistemos resursų nei Windows. Taip pat nemokamai.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai priklauso nuo ONW hat įrangos turite.
Deja, vis dar of stupid comapnies aikštelė, erzina Linux vartotojams tik pasakyti, ne Linux tvarkykles! Dažnai ten bus, kaip aplink jį ar bent jau standartines tvarkykles, kurios dirbs pakankamai gerai, ką norite daryti. Paprastai, tačiau bet kokią programinę įrangą jūs žinote, iš Windows į Linux ekvivalentą ir jei ji nėra pakankamai geri, galite naudoti kažką panašaus vyno! Mano sistema: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai ji yra nemokama .. ![]() Tiesą sakant, nors ji labiau tinka prie serverių.
|
| |||
| |||
| Juokingi forget to, Kompiuteriai Sultys veikia Linux, nebūtų jis bet kokiu kitu būdu, priešais mano kompiuterio nustatymus. |
|
| |||
| |||
| Yep. Daug labiau stabili. Daug patikimesnis. Daug efektyviau. I could go on. Kokia uptimes do you get CJ serverio?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Reikia Apache daugiausia. Veikia CentOS, Virtuzzo, Plesk. Uptime yra kieta, išskyrus tuos atvejus, kai perkrauti serverį arba mes ddos'd kuris negali būti padėjo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm, atrodo, apie klaidinga aikštelė čia.
Linux yra iš tikrųjų toje vietoje, kur jis varžėsi su Mac OS ir Windows. yra daugiau nei pasiruošusi darbastalio ir jis tikrai veikia daugiau nei bet kuri kita techninė įranga OS. vairuotojų ARENT prasta. visi mano sistemos baigsis su nauja Ubuntu lange. ir akivaizdu, kad įprotis paleisti programą Windows, nes Windows programos, tačiau ji turi programinės įrangos už viską, ir aš rasiu programinė įranga turi būti labiau stabili ir daug greičiau. Taip pat Jūs dont reikia išmokti terminalas ne visiems, jums teks naudoti terminalas labiausiai, kai kažkas vyksta ne todėl, kad žmonės internete po komanda nustato problemą, tai gali būti padaryta per GUI, bet turėjo praeiti dar daug daugiau laiko duoti jums per daug Meniu ųjų, kai paprastas komandą ir atvykti tai daryti greitai. privalumai? laisvas greitas stabilus patogu naudoti (tik todėl, kad isnt kaip Windows, nereiškia, kad sunku naudotis, žinoma, jums reikės išmokti naujų būdų, bet thats nėra pretekstas pasakyti savo sudėtinga.) programinės įrangos montavimas yra greitas, paprastas ir nemokamas O ir o aš sakiau nemokamai? trūkumai ne visos programos koduojami langai yra perkeltas į Linux. ne visi įrangos pardavėjai tiekimas Linux tvarkykles (nors daug padaryti NVIDIA, ATI, Intel, Asus .... ir daug daugiau) Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ar yra Linux Distro kuri moko Jūs Linux | pest79456 | Linux & Alternative OS | 2 | Balandis 23, 2009 13:26 |
| Privalumai Windows Media Center Extender | dfr200764 | Networking, Modems & VoIP | 1 | 20 gruodis 2008 14:51 |
| Bandymas pereiti prie Linux | stiklinė | Linux & Alternative OS | 1 | 2 vasaris 2008 03:31 |
| Pagalba Linux | Aners92 | Linux & Alternative OS | 3 | 30 sausis 2008 03:29 |
| Naudodami Dell - žinoti privalumai ir trūkumai, taikant ją | freckles211 | General Hardware Chat | 4 | Kovas 16, 2007 05:56 |
| Temos įrankiai | |
| |