![]() |
|
| |||
| |||
| Kādas ir priekšrocības / trūkumi uzstādīšanas Linux kā savu galveno OS? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Programmatūras partijas ir tikai Windows tik sliktu var būt daži sīkumi nedarbosies.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Poor ierīču atbalsts (atkarībā no tā, kāda aparatūra jums ir), nepieciešamība apgūt termināla, ar to vienkārši atšķiras no OS jūs varētu izmantot. Tas nav īsti desktop OS.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Galvenās priekšrocības, ir tas, ka ir iet ātrāk, jo vajadzēs mazāk sistēmas resursu, nekā logi. Tas ir arī bezmaksas.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ir atkarīgs no onw cepure aparatūras esat.
Diemžēl joprojām ir par stulbu comapnies daudz, ka traucēt Linux lietotājiem, vienkārši sakot, ne linux draiveri! Bieži vien reizēm būs veidos ap to vai vismaz standarta vadītājiem, kas strādā pietiekami labi, par to, ko vēlaties darīt. Parasti tomēr kāda programmatūru, jūs zināt, no Windows ir ekvivalents Linux un ja tas nav pietiekami labs, jūs varat izmantot kaut ko līdzīgu Vīns! Mana sistēma: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Faktiski tā ir bezmaksas .. ![]() Lai būtu godīgi, ja tā ir labāk piemērota serveriem.
|
| |||
| |||
| Funny isn't it, Computer Sulu darbojas uz Linux, nebūtu tas nekādā citā veidā, pretī manam PC priekšrocības. |
|
| |||
| |||
| Yep. Daudz stabilāka. Daudz ticamāka. Daudz efektīvāks. Es varētu iet tālāk. Kāda uptimes kārtot darīt jums par CJ servera?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Need apache galvenokārt. Darbojas CentOS, Virtuzzo, Plesk. Uptime ir cieti, izņemot gadījumus, kad es pārslodze serverim vai mēs ddos'd ko nevar palīdzēja. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm, šķiet, ir daudz nepareizu šeit.
linux ir faktiski pie punktu, kur tās saskaras ar Mac un Windows. tas ir vairāk nekā gatavs desktop, un tā faktiski darbojas vairāk aparatūras, nekā jebkura cita OS. autovadītāju arent slikti. visi mani sistēmu beigušies kaste ar jauno Ubuntu. un acīmredzot tas paradis darbināt Windows, jo, ka logi pieteikumus, bet tā ir programmatūras visu, un es atklāju programmatūru, ir daudz stabilākas un daudz ātrāk. arī jums dont nepieciešams kapteinis terminālis visiem, jums būs jāizmanto termināls visvairāk, kad kaut kas noiet greizi, jo cilvēki online pastu komandu, nosaka jautājumu, to var izdarīt caur gui bet tas būtu vajadzīgs daudz ilgāks laiks, lai uzdot jums caur partijām of menu ir, kad vienkārši komandu un ievadiet darīs to instant. priekšrocības? bezmaksas ātrs stabils vieglu lietošanu (tikai tāpēc, ka isn't piemēram, Windows neļauj grūti izmantot, protams, Jums būs nepieciešams apgūt jaunus veidus, bet thats nav attaisnojums teikt tā sarežģīta.) programmatūras uzstādīšana ir ātrs, viegli, bez Ak, un tas man pieminēt bez maksas? trūkumi nevis visas programmatūras kodēti logiem ir pārnesti uz linux. ne visas aparatūras pārdevējiem piegāde linux draiveri (lai gan daudz to nvidia, ATI, Intel, Asus .... un daudz vairāk) Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine
|