![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Care sunt avantajele / dezavantajele de instalare Linux ca sistem de operare principal? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| O mulţime de software-ul Windows este doar aşa un dezavantaj ar putea fi unele lucruri nu vor funcţiona.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Slaba dispozitiv de sprijin (în funcţie de ce tip de hardware pe care le-aţi), necesitatea de a stăpâni terminal, acesta fiind pur şi simplu de la diferite sisteme de operare pe care îl probabil folosite pentru a. Nu e chiar un sistem de operare desktop.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avantajele principale, care se execută este mai rapid, astfel cum a fost nevoie de el mai puţin decât resurse de sistem Windows. Este, de asemenea, gratuit.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Depinde onw pălărie hardware-ul pe care îl ai.
Din păcate, există încă o mulţime de prost comapnies ca bârâi linux utilizatorii de doar spune, nu linux drivere! De multe ori nu va fi în jur de moduri de-o sau, cel puţin, drivere standard, care vor lucra suficient de bine pentru ce vrei sa faci. În general, cu toate acestea, orice software de stii de la Windows are un echivalent în Linux şi dacă nu este destul de bun pentru tine, poti folosi ceva de genul de vin! Sistemul meu: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Faptul este gratuit .. ![]() Pentru a fi sincer cu toate ca este mai bine adaptate la servere.
|
| |||
| |||
| Funny isnt acesta, Computer JUICE ruleaza pe Linux, nu ar avea-o orice alt mod, vizavi de la PC-ul meu de preferinţă. |
|
| |||
| |||
| Da. Mult mai stabilă. Mult mai fiabile. Mult mai eficient. Am putea merge mai departe. Ce fel de uptimes ai CJ pentru server?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Aveţi nevoie de apache de cele mai multe ori. Rularea pe CentOS, Virtuzzo, Plesk. Uptime este solidă, cu excepţia când am supraîncărcare server sau ne ddos'd, care nu poate fi ajutat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm pare a fi o mulţime de neînţelegere aici.
Linux este, de fapt, de la punctul în care este contending cu mac si ferestre. este mai mult decât pregătită pentru spaţiul de lucru şi se execută de fapt mai mult decât orice alt hardware os. drivere arent săraci. toate sistemele de a alerga afară de la cutie, cu noi Ubuntu. şi, evident, este obiceiul rula Windows aplicare, pentru că există aplicaţii Windows, dar le-a software-ului pentru tot ce am găsit şi software-ul pentru a fi mult mai stabil şi mai repede. de asemenea, necesitatea de a vă dont master terminal la toate, va trebui să utilizeze cele mai multe terminale, atunci când ceva nu merge bine pentru ca oamenii online un post de comandă, care rezolvă problema, aceasta se poate face fie prin gui dar s-ar lua mult mai mult timp pentru ai instrui pe loturi din meniul lui, atunci când o simplă comandă şi introduceţi-l va face într-o clipă. avantajele? liber rapid stabil usurinta de utilizare (numai pentru că isnt ca Windows nu-l face greu de utilizat, în mod evident, va fi nevoie de a învăţa noi modalităţi thats dar nici o scuza pentru a spune sa complicat.) instalarea software-ului este rapid, uşor, fără oh şi am menţiona liber? dezavantaje nu tot cu coduri de software pentru Windows este portat pentru Linux. nu toţi furnizorii de furnizare hardware linux drivere (deşi o mulţime face nvidia, ATI, Intel, Asus .... si multe altele) Sistemul meu: Cewy de mirare macine
|
![]() |
|
| Marcaje |