![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Aké sú výhody a nevýhody inštalovať Linux ako svoj hlavný OS? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spousta softvéru Windows len tak nevýhodou by mohlo byť niečo nebude fungovať.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nesúlad zariadenia podporovať (v závislosti na tom, aký druh hardvéru máte), potreba ovládať terminál, to je jednoducho odlišné od OS ste pravdepodobne zvyknutí. Nie je to naozaj Desktop OS.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Medzi hlavné výhody patrí to, že sa spúšťa rýchlejšie, pretože potrebujú menej systémových zdrojov ako Windows. Je tiež zdarma.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Záleží onw klobúk hardware máte.
Bohužiaľ je ešte stále dosť hlúpe comapnies, obťažujúcich užívateľov Linuxu, ktoré sa jednoducho povedať, no linux ovládače! Často krát sa spôsoby, ako okolo neho alebo aspoň štandardné ovládače, ktoré budú fungovať rovnako dost na to, čo chcete robiť. Všeobecne však akýkoľvek softvér, ktoré poznáte z Windows má ekvivalent v Linuxe, a ak to nie je dosť dobré pre vás, môžete použiť niečo ako víno! Môj systém: Toshiba Satellite A200-28p
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skutočnosť, že je zadarmo .. ![]() Ak chcete byť úprimný aj keď je vhodnejšie pre servery.
|
| |||
| |||
| Funny isnt to, Computer Juice beží na Linuxe, by nemala mať iným spôsobom, opačný k počítaču prednosť. |
|
| |||
| |||
| Jo. Oveľa stabilnejšie. Oveľa spoľahlivejšie. Oveľa efektívnejšie. Mohol by som pokračovať. Aký uptimes si získať pre CJ serveru?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Apache potrebujú najviac. Beží na CentOS, Virtuzzo, Plesk. Uptime je pevná, s výnimkou prípadov, kedy som preťaženiu servera alebo máme ddos'd, ktorý nemôže byť pomoženo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm, zdá sa byť veľmi mylná tu.
linux je skutočne v mieste, kde je nepriateľský Mac a Windows. je viac ako pripravení na plochu a to vlastne beží viac hardvér než akýkoľvek iný systém. vodičov arent chudobných. všetkých mojich systémov vyběhnout z krabice s novým ubuntu. a samozrejme to zvyknutý Beh okna aplikácie, pretože okná aplikácie, ale je softvér pre všetko a já jsem našel softvér, ktoré majú byť oveľa stabilnejšie a oveľa rýchlejšie. Tiež vás dont potreba majster terminálu vôbec, budete musieť použiť terminál najviac, keď niečo pokazí, pretože ľudia online post a príkaz, ktorý rieši problém, môže to byť vykonané cez GUI, ale to by trvalo oveľa dlhšie, aby uložila vás veľa menu, keď je jednoduchý a zadajte príkaz bude to v jednom okamihu. výhody? voľný rýchly stabilný jednoduchosť použitia (práve preto, že rád isnt okná nedělá to ťažké použitie, samozrejme budete musieť naučiť nové spôsoby, ale to je neospravedlňuje povedať svoje komplikované.) inštalácia software je rýchly, jednoduchý, zdarma ach, a to aj zmienka zadarmo? nevýhody nie všetky kódované softvér pre Windows je portován na Linux. nie všetci predajcovia hardware dodávky linux ovládače (aj keď veľa urobiť nVidia, ATI, Intel, ASUS .... a mnoho ďalších) Môj systém: Cewy sa diviť Macina
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Existuje Linux distro To učia Nachádzate Linux | pest79456 | Linux & Alternatívne OS | 2 | 23. apríla 2009 13:26 |
| Výhody systému Windows Media Center Extender | dfr200764 | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 20. decembra 2008 14:51 |
| Snažím sa prejsť na linux | kadička | Linux & Alternatívne OS | 1 | 2. februára 2008 03:31 |
| Pomoc pre linux | Aners92 | Linux & Alternatívne OS | 3 | 30. januára 2008 03:29 |
| Použitie dell - vedieť, aké sú výhody a nevýhody ich používania | freckles211 | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 16. Marec 2007 05:56 |
| Thread Tools | |
| |