![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Које су предности / недостаци инсталирате Линукс као свој главни ОС? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Пуно је Уиндоус софтвер па једини хендикеп може бити неких ствари неће функционисати.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Слабо уређај подршка (зависно о томе коју врсту хардуаре имате), потреба за главног терминала, то су једноставно другачији од ОС ћете вероватно навикнут. То није стварно десктоп ОС.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Главне предности, које су се покреће брже, јер је потребно мање системских ресурса од прозора. Такође је бесплатно.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зависи ону шешир хардвер имате.
Нажалост још увек постоји доста глупо цомапниес да озловољити Линукс корисницима једноставно говорећи, ниједан Линукс драјвера! Често пута ће бити око начина или барем стандард возача који ће радити довољно добро за оно што желите да урадите. Уопштено међутим, било који софтвер знате из Уиндоус има еквивалент у Линукс, а ако то није довољно добар за вас, можете користити нешто попут вина! Мы Сыстем: Тосхиба сателлите А200-28П
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чињеница да је слободан .. ![]() Да будем искрен иако је повољније за сервере.
|
| |||
| |||
| Смешно није то, Цомпутер сока ради на Линукс, не би га било који други начин, ВС мој ПЦ преференсе. |
|
| |||
| |||
| Ыеп. Много више стабилна. Много поузданији. Много ефикаснији. Сам могао да иде даље. Коју врсту уптимес да ли ви добити за ЦЈ сервера?
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Требате апацхе углавном. Трчање на ЦентОС, Виртуззо, Плеск. Продужење рада је круто, осим када сам преоптерећење сервера или ћемо добити ддос'д који се не могу помогао. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хмм чини се да је пуно погрешно схватање овде.
Линукс је, у ствари, на месту где је то мац са цонтендинг и прозоре. то је више него спреман за десктоп и она заправо покреће више од свих других хардверских ос. возачи арент сиромасима. сви моји системи истјецати у кутију са новом Убунту. и очигледно је навика покренути уиндоус апликације, уиндоус апликације, јер постоји али је софтвер за све и софтвер Открио сам да се много више стабилна и пуно брже. такође вам не треба савладати терминала на свим, мораћете да користите већини терминала када нешто пође криво, јер народ пост онлине команду да поправља проблем, ово се може урадити преко ГУИ али то ће потрајати пуно дуже упутити вас кроз мноштво мени је од када је једноставна и откуцајте команду ће то учинити у инстант. предности? слободно брзо стабилан једноставност коришћења (само зато што није сличан Уиндоус не чине га тешко користити, очито мораћете да научи нове начине, али ни тај изговор да кажем својој компликовано.) Инсталација софтвера је брз, једноставан, бесплатан ох и сам споменуо бесплатно? недостаци нису сви софтвер кодира за прозоре се користити на Линукс. нису сви добављачи хардвера снабдевање Линукс дривер (иако много учинити НВИДИА, АТИ, Интел, Асус .... и пуно више) Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Постоји Линукс дистро То учи Ви Линукс | пест79456 | Линукс ОС и алтернативна | 2 | 23 април 2009 13:26 |
| Предности система Уиндоус Медиа Центер храни | дфр200764 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 20 децембар 2008 14:51 |
| Покушавајући да иде на Линукс | пехар | Линукс ОС и алтернативна | 1 | 2 фебруар 2008 03:31 |
| Помоћ за Линукс | Анерс92 | Линукс ОС и алтернативна | 3 | 30 јануар 2008 03:29 |
| Коришћење Делл - да зна предности и недостаци употребе | фрецклес211 | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 16 март 2007 05:56 |
| Тхреад Тоолс | |
| |