![]() |
|
| |||
| |||
| Ne avantajları / ana işletim sistemi olarak Linux kurmak ve dezavantajları nelerdir? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir çok yazılım Windows yalnızca bir dezavantaj işe bazı şeyler olması olabilir.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zavallı cihaz desteği (var donanım ne tür üzerinde), gereklilik, sadece büyük olasılıkla kullanılan olduğunuz işletim sistemi farklı olan terminal yöneticisine bağlı. Bu gerçekten bir masaüstü işletim sistemi değildir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Olarak pencere daha az sistem kaynaklarını gereken ana avantajları, yani daha hızlı çalışan vardır. Ayrıca ücretsiz.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu size onw şapka donanım bağlıdır.
Ne yazık ki hala aptal comapnies bir sürü halinde sadece Linux sürücüleri söyleyerek sıkmak linux kullanıcıları! Çoğu zaman çeşitli yöntemler veya civarında standart sürücüleri en azından bu iyi yapmak istediği için çalışmak olacaktır. Genel Ancak, Windows gelen bilgileri herhangi bir yazılımı Linux bir eşdeğeri ve eğer yeterince iyi değil varsa, Şarap gibi kullanabilirsiniz! Benim Sistemi: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ücretsiz .. olan gerçek ![]() Ancak daha iyi sunucularına uygun dürüst olmak.
|
| |||
| |||
| Komik isnt it Bilgisayar Suyu Linux, herhangi bir başka yolu yok da, benim bilgisayar tercihi ile ters çalışır. |
|
| |||
| |||
| Evet. Çok daha istikrarlı. Çok daha güvenilir. Çok daha etkili. Ben gidebiliriz. Uptimes Ne tür bir CJ sunucusu için yapılacak?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Çoğunlukla apache'nin ihtiyacınız var. CentOS, Virtuzzo, Plesk üzerinde yayınlanıyor. Uptime, ben aşırı sunucu veya hangi yardımcı olamaz ddos'd almak dışında sağlam. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm yanlış kanı bir sürü burada gibi görünüyor.
nerede ile yarışırsa olan nokta aslında adresindeki Linux Mac ve Windows. hazır masaüstü için daha fazla ve gerçekten başka bir işletim sisteminden daha fazla donanım çalışır. Sürücüler kötü öyle değil. tüm sistemler yeni Ubuntu ile kutunun tükendi. Çünkü Windows uygulamaları ancak her şey için yazılım ve i sahip çok daha çok daha hızlı ve istikrarlı olması için yazılım buldum ve açıkçası bu alışkanlık, pencereler uygulamayı çalıştırmak. Ayrıca dont bütün terminali ana için, olacak çoğu zaman bir şeyler yanlış giderse terminal kullanmak gerekir, çünkü insanlar bir karargâh çevrimiçinde düzeltmeleri sorunu, bu GUI aracılığıyla yapılabilir ama artık çok size talimat çok şey alacak menüsü zaman basit bir komut ve bir anlık yapıyoruz girin. avantajları? özgür hızlı istikrarlı kullanım kolaylığı (sadece Windows gibi isnt zor, tabii ki yeni yollarını öğrenmek gerekir kullanmak için yapmaz ancak karmaşık söylenecek hiçbir bahane that.) yazılım yükleme, kolay ücretsiz hızlı Oh ve i ücretsiz bahsedelim mi? dezavantajları tüm yazılım windows kodlu Linux taşıdık. Tüm donanım satıcıları Linux sürücüleri kaynağı (her ne kadar bir çok NVIDIA, ATI, Intel, ASUS .... ve çok daha fazla) Benim Sistemi: Cewy's merak macine
|